Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 AZI 20 iulie 2023. Cota cu care îţi înmulţeşti banii

Cota 2 AZI 20 iulie 2023. Cota cu care îţi înmulţeşti banii

Pariuri sportive

Comentarii

St. Patricks – Dudelange este meciul care oferă pariul Cota 2 de joi. Duel retur în cadrul preliminariilor pentru calificarea în grupele Conference League, St. Patricks şi Dudelange au avut un meci tur pe cinste, la finalul căruia luxemburghezii au câştigat, scor 1-2. Jocul este programat la ora 21:45, ora României.

Cota 2 AZI 20 iulie 2023

Rotiri gratuite la Superbet pentru clientii noi in luna Iulie la Andrei Dumitru. St. Patricks a pornit în calitate de favorită dubla manşă cu Dudelange, însă acum porneşte în dezavantaj. Deşi a pierdut un singur meci oficial din ultimele nouă până la jocul din Luxemburg, St. Patricks, uşor relaxată de statutul de favorită, a cedat iniţiativa gazdelor de atunci şi acum trebuie să recupereze diferenţa de numai un gol avută de Dudelange. În prezent, St. Patricks este una din echipele de top ale campionatului din Irlanda, cu 43 de puncte acumulate în 25 de etape (V13, E4, Î8), iar ratarea calificării în turul următor ar reprezenta o contraperformanţă.       

Oaspeţii au jucat excelent în meciul de pe teren propriu, reuşind să păstreze poarta intactă până în minutele de prelungire. Dudelange se va deplasa în Irlanda cu un singur gând, calificarea, mai ales că istoricul european al oaspeţilor în ultimele sezoane este bogat. Dudelange a ajuns până în play-offul competiţiei acum un an, când a fost eliminată de Lech Poznan. Astfel, pretenţiile luxemburghezilor nu sunt deşarte, o califiare mai departe nefiind ceva nemaiîntâlnit.

Cota 2 AZI 20 iulie 2023

Biletul Zilei azi disponibil pe site-ul lui Andrei Dumitru. Gazdele au avut parte de un debut dificil de meci în Luxemburg, fiind conduse încă din minutul 24'. După ce Dudelange marcase şi al doilea gol în minutul 61', soarta calificării părea deja adjudecată formaţiei din Luxemburg, însă St. Patricks a marcat un gol esenţial pentru păstrarea şanselor la calificarea în turul al doilea al preliminariilor Conference League. Chiar dacă cei de la Dudelange pornesc favoriţi, St. Patricks are şansa ei, iar un meci la fel de spectaculos precum primul ne aşteaptă. Golurile nu au lipsit în jocul din Luxemburg, unde Dudelange a avut iniţiativa. Astăzi ne aşteptăm ca St. Patricks să atace, iar partida să fie încărcată cu multe faze pe poartă. Propunerea de pariu pentru duelul retur dintre St. Patricks şi Dudelange este „Peste 2.5 goluri”, un pronostic pentru care câştigăm cota 1.95.     

PRONOSTIC: St. Patricks – Dudelange – Peste 2.5 goluri @ 1.95       

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi pariuriponturi fotbal 

viewscnt
Articole similare