Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 AZI 23 septembrie 2023. Leii din Bănie propun cota zilei

Cota 2 AZI 23 septembrie 2023. Leii din Bănie propun cota zilei

Pariuri sportive

Comentarii

Universitatea Cluj – Universitatea Craiova este partida de la care am ales pariul cu cota 2 de sâmbătă. Confruntare din cadrul etapei a 10-a din Superliga, duelul se anunţă interesant, mai ales că ambele formaţii au fost câştigătoare la finalul rundei precedente. Ora de start a partidei este ora 21:30.

Cota 2 AZI 23 septembrie 2023

Bonusuri fără depunere la Superbet pe toată durata lunii Septembrie prin site-ul lui Andrei Dumitru. Universitatea Cluj ocupă locul 9 după primele 9 etape disputate (V2, E4, Î3). Cu numai două victorii obţinute până acum, formaţia din Ardeal a reuşit să câştige, surprinzător, în deplasarea de la UTA Arad, acum o săptămână, scor 0-1, la o diferenţă de aproape o lună şi jumătate de la ultimul succes în campionat. Jocul grupării pregătite de Ioan Ovidiu Sabău a fost oscilant în etape scurse, care au generat şi demiterea lui Anton Petrea din fruntea băncii tehnice a echipei, însă victoria de la Arad dă încredere pentru duelul cu Universitatea Craiova.

Craiovenii au reuşit să se redreseze după eşecurile din meciurile cu Farul Constanţa (2-0) şi FCSB (3-0), şi au câştigat în primul meci acasă după două etape, în faţa lui Sepsi Sfântu Gheorghe (2-1). Cu antrenorul aproape plecat în ţările arabe, formaţia oaspete trebuie să rămână concentrată asupra etapelor ce urmează. La fel ca în cazul FCSB-ului, lipsa rezultatelor în campionat pune o presiune imensă pe umerii fotbaliştilor olteni, care trebuie să ofere performanţe mult mai bune faţă de cele din sezoanele anterioare. Pentru moment, oaspeţii se clasează pe locul 3, cu 17 puncte acumulate după primele 9 etape jucate (V5, E2, Î2).

Cota 2 AZI 23 septembrie 2023

Andrei Dumitru te aşteaptă cu o mulţime de alte pronosticuri pe site-ul său. Universitatea Craiova a câştigat patru din cele şase puncte puse în joc în sezonul trecut, după 1-1 la Cluj-Napoca şi 1-0 la Craiova. Pentru „alb-albaştri” urmează un meci important, deoarece CFR şi FCSB au un meci mai puţin disputat, iar orice pas greşit comis poate fi în avantajul rivalelor. Disciplina s-a întors la Cluj odată cu Sabău, care pare să fi reglat din mers problemele „Şepcilor roşii”, însă adversara de astăzi va fi de un alt nivel. Vom paria pe victoria oaspeţilor, care au arătat un fotbal de calitate în jocul cu Sepsi, iar cota pe care o obţinem cu acest pronostic este 2.00.    

PRONOSTIC: Universitatea Cluj – Universitatea Craiova  2 @ 2.00     

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi fotbalponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare