Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 AZI 27 august 2023. Goluri în duelul Newcastle – Liverpool

Cota 2 AZI 27 august 2023. Goluri în duelul Newcastle – Liverpool

Pariuri sportive

Comentarii

Newcastle – Liverpool este unul dintre meciurile ce merită urmărite la finalul săptămânii, deoarece vom avea pe teren două din echipele ce vor reprezenta Anglia la nivelul grupelor Ligii Campionilor. Ora de start a partidei este 18:30, ora României.

Cota 2 AZI 27 august 2023

Rotiri gratis la Betano pe toată durata lunii August prin site-ul lui Andrei Dumitru. Newcastle s-a lovit de puterea lui Manchester City la finalul etapei precedente, deşi procesul de îmbunătăţire al lotului a fost continuu pentru gruparea gazdă. City, mult slăbită de absenţele importante din lot, precum şi de jucătorii de bază ce au părăsit echipa sau sunt pe cale să o părăsească, a reuşit să domine partida contra lui Newcastle, care a uitat rapid succesul la scor din etapa inaugurală cu Aston Villa. Newcastle încă nu are o suficientă experienţă pentru a duce un campionat în care să se lupte de la egal la egal pentru titlu cu titanii ultimilor ani, Manchester City şi Liverpool.

Cormoranii au acumulat patru puncte după primele două jocuri din noul sezon de Premier League, iar acest an competiţional începe cu aceleaşi pretenţii pentru Liverpool, lupta pentru fiecare trofeu pus în joc. Debutul cu Chelsea a avut o primă parte a jocului bună pentru Jurgen Klopp şi elevii săi, care au avut mult de furcă cu echipa din Londra, iar partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Apoi, formaţia de pe Anfield a primit-o pe Bournemouth în primul meci de pe teren propriu din acest sezon, care nu a început conform planului. The Cherries au deschis scorul încă din minutul al treilea, însă Liverpool s-a redresat rapid, impunându-se cu 3-1. Jurgen Klopp pare că a primit ceea ce dorea, mijlocul lui fiind revitalizat de cele trei transferuri realizate în perioada de mercato, care nu s-a încheiat.

Cota 2 AZI 27 august 2023

Andrei Dumitru este un tipster profesionist care vă oferă zilnic pronosticuri din fotbal. Liverpool a dominat confruntările cu Newcastle din ultimii ani, însă investiţiile masive de la clubul gadză anunţă o echilibrare a situaţiei dintre cele două echipe de tradiţie din Premier League. Newcastle a fost una dintre cele mai bune echipe din campionat pe teren propriu în sezonul trecut, cu 11 victorii, 6 egaluri şi numai 2 înfrângeri, ceea ce demonstrează încă o dată că Liverpool nu va avea deloc o misiune uşoară. Un pariu pe care putem merge este „Peste 3.5 goluri”, deoarece Newcastle nu a înscris în meciul trecut, deşi ştim cu toţii puterea ofensivă a „alb-negrilor”, care vor dori să se revanşeze în faţa propriilor fani. De altfel, jocul lui Liverpool este caracterizat prin puterea ofensivă pe care o emană echipa, aşa că cota 2.18 pe care o primim pentru acest pariu este mai mult decât suficientă. 

PRONOSTIC: Newcastle United – Liverpool – Peste 3.5 goluri @ 2.18   

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi pariuriponturi fotbal 

viewscnt
Articole similare