Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 AZI 27 septembrie 2023. Goluri în meciul etapei din Belgia

Cota 2 AZI 27 septembrie 2023. Goluri în meciul etapei din Belgia

Pariuri sportive

Comentarii

Royal Antwerp şi Gent se vor duela în cel mai încins meci din această săptămână din Belgia, fiind o restanţă pentru etapa a 5-a din Juliper Pro League. Campioana se va întâlni cu liderul campionatului, iar rezultatele recente anunţă o confruntare intensă, mai ales că Antwerp a arătat slăbiciuni în rundele anterioare. Ora de start a partidei este 21:45, ora României.

Cota 2 AZI 27 septembrie 2023

Rotiri gratuite fără depunere la Betano pentru toţi clienţii noi în perioada lunii Septembrie. Antwerp ocupă doar locul 6 după primele şapte etape disputate, cu 12 puncte strânse până la ora partidei de astăzi (V3, E3, Î1). Campionatul din Belgia, mai ales în prima parte a clasamentului, este foarte strâns, Antwerp fiind la egalitate de puncte cu încă trei formaţii, aşa că un rezultat pozitiv împotriva lui Gent ar putea aduce o urcare până pe locul al doilea, bineînţeles, cu ajutorul rezultatelor adversarelor. Campioana şi-a realizat marele ţel pentru acest start de sezon, calificarea în grupele Champions League, iar acum se poate concentra pe campionat, unde a câştigat un singur meci din ultimele patru, aşa că nevoia de victorie este mare.

Gent are un debut de sezon excelent, reuşind să acumuleze 17 puncte în numai şapte partide disputate în Juliper Pro League. Cinci victorii şi două egaluri sunt cifrele echipei oaspete, care reprezintă Belgia şi în grupele Europa Conference League. Parcursul din campionat nu a fost perfect din cauza egalurilor cu St. Truiden, scor 2-2, respectiv Leuven, scor 1-1. Însă este cert faptul că Gent va aborda partida cu Antwerp la victorie, mai ales că gazdele nu au mai câştigat de două meciuri.

Cota 2 AZI 27 septembrie 2023

Pe site-ul lui Andrei Dumitru poţi găsi pronosticuri din prima etapă a grupelor Cupei României. Antwerp a fost victorioasă în ultimele şase partide directe disputate contra celor de la Gent în campionat, iar ultimul succes al oaspeţilor  contra echipei pregătite de Mark van Bommel datează din 2019, în returul din play-off-ul sezonului 2018/2019. Forma de moment anunţă un duel mult mai interesant, iar faptul că Antwerp nu a marcat contra nou-promovatei RWD Molenbeek în ultimul meci de campionat dă şi mai multă încredere oaspeţilor. Pentru acest meci am ales pariul „Ambele echipe marchează & Peste 2.5 goluri”, pronostic pentru care casele de pariuri oferă o cotă apropiată de 2.00, de altfel o cotă foarte bună, mai ales că urmează un derby pe care ambele echipe doresc să îl câştige

PRONOSTIC: Antwerp – Gent – Ambele echipe marchează & Peste 2.5 goluri @ 1.95         

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi fotbalponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare