Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 AZI 31 august 2023. Farul scrie istorie, iar noi profităm

Cota 2 AZI 31 august 2023. Farul scrie istorie, iar noi profităm

Pariuri sportive

Comentarii

HJK Helsinki şi Farul Constanţa se vor întâlni pentru a disputa manşa retur a dublei din play-off-ul Europa Conference League. Campioana României are prima şansă la calificare, deoarece victoria din tur oferă un avantaj important înaintea duelului din Filanda. Ora de start a partidei este 19:00, ora României.

Cota 2 AZI 31 august 2023

Rotiri gratuite fără depunere la Superbet la cele mai tari jocuri de cazinou pe site-ul lui Andrei Dumitru. Campioana din Finlanda nu are un sezon european de succes, deoarece a fost eliminată din preliminariile Champions League încă după turul al doilea. Totuşi, consolarea finlandezilor poate fi faptul că au fost eliminaţi de vecinii norvegieni de la Molde, echipă care a pus probleme serioase lui Galatasaray în play-off-ul Champions League. Eliminaţi au fost şi din turul al treilea Europa League, de data această de azerii de la Qarabag, scor 4-1 la general, iar acum sunt la un pas de a rata calificarea într-o grupă europeană.

Farul Constanţa nu a avut un debut de sezon deloc uşor, fiind eliminată încă din primul tur preliminar al Ligii Campionilor de Sheriff Tiraspol. Apoi au urmat emoţiile din dubla cu armenii de la Urartu, dar jocul echipei pregătite de Gheorghe Hagi a devenit din ce în ce mai bun la nivel european. Dubla cu Flora Tallinn a fost câştigată fără emoţii, scor 5-0 la general, iar acum mai au de jucat numai o partidă pentru a juca pentru prima oară într-o grupă de cupă europeană.

Cota 2 AZI 31 august 2023

Andrei Dumitru te aşteaptă cu alte pronosticuri pe site-ul său. Statisticile au fost de partea constănţenilor la finalul partidei de la Ovidiu, iar eficienţa în tabăra finlandeză, care a marcat golul său prin unicul şut pe poartă din meci. Practic, Farul trebuie să îşi îmbunătăţească randamentul în faţa porţii, deoarece şansele ratate pot pune în avantaj rivala. HJK nu călcat strâmb în campionat în partidele recente, câştigând ultimele cinci etape disputate, însă evoluţiile la nivelul preliminariilor nu au fost foarte bune. Un nou meci cu goluri este foarte probabil să avem la Helsinki, mai ales că ambele echipe au tot marcat goluri în partidele din această vară. Mizăm pe pariul „Peste 2.5 goluri”, care are cota 2.00, una pe care o putem juca chiar şi pe un bilet cu mai multe evenimente.       

PRONOSTIC: HJK Helsinki – Farul Constanţa – Peste 2,5  @ 2.00       

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi fotbalponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare