Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 AZI 4 iunie 2023. „Galacticii” aduc banii la final de sezon

Cota 2 AZI 4 iunie 2023. „Galacticii” aduc banii la final de sezon

Pariuri sportive

Comentarii

Real Madrid încheie sezonul pe teren propriu, iar adversara va fi una aparte, Athletic Bilbao, care vine pe Santiago Bernabeu cu un obiectiv clar, victoria, deoarece depinde de cele trei puncte pentru calificarea în Conference League. Jocul începe la ora 19:30, ora României.

Cota 2 AZI 4 iunie 2023

Rotiri gratuite la Superbet pentru clientii noi pe toată durata lunii Iunie. „Los Blancos” nu au strălucit în acest sezon de La Liga, în care rivala Barcelona a triumfat, iar ultimul obiectiv pentru gruparea din Madrid rămâne clasarea pe locul secund. Cu numai un punct în plus faţă de Atletico Madrid (76), formaţia pregătită de Carlo Ancelotti are nevoie de un succes în ultimul joc de campionat pentru a fi sigură de locul secund la finalul stagiunii de La Liga. Antrenorul italian a spus adesea că jucătorii săi nu tratează campionatul la fel de serios precum Liga Campionilor, iar acest detaliu poate dăuna. Diferenţa de 11 puncte faţă de FC Barcelona este un alt factor care îi dă dreptate lui Ancelotti, mai ales că echipa cu 14 trofee Champions League s-a încurcat în partide cu adversare mult mai slab cotate, precum deplasarea de la Valencia de acum trei etape (0-1).  

Athletic Bilbao, fără succes în ultimele două jocuri de La Liga

Andrei Dumitru vă oferă o mulţime de alte pronosticuri pe site-ul său. Bilbao are un singur meci de campionat câştigat din ultimele şapte disputate, iar căderea în afara zonei care asigură prezenţa în cupele europene aduce mult suspans. Bascii, aflaţi pe locul 8 înaintea ultimei etape de La Liga, cu 50 de puncte acumulate în 37 de jocuri (V14, E8, Î15),la egalitate cu Osasuna, care are de partea sa rezultatele din partidele directe. Formaţia antrenată de Ernesto Valverde a pierdut inclusiv în faţa retrogradatei Elche, scor 0-1, în cel mai recent duel de campionat, o partidă care părea la îndemâna oaspeţilor din această etapă.

Victoria sau nimic pentru Bilbao

Athletic Bilbao are o deplasare crucială pentru sezonul său, care a fost mult sub aşteptări. Rezultatele inconstante au adus echipa în situaţia de a sta la mâna Osasunei, care trebuie să se încurce în partida sa cu Girona. Real Madrid îşi poate asigura locul secund matematic cu un succes, însă Athletic Bilbao, chiar dacă nu a arătat deloc bine în partidele precedente, va veni pentru un succes la Madrid. Cifrele nu o ajută pe Bilbao, care a câştigat ultimul meci de La Liga contra Realului în 2015. De atunci s-au disputat 15 partide, din care 11 au fost câştigate de „albi”, iar patru s-au terminat la egalitate. Pariem pe un nou succes din partea madrilenilor, în faţa unei adversare care nu se regăseşte şi nu a jucat nimic în etapele precedente de campionat.   

 

PRONOSTIC: Real Madrid – Athletic Bilbao – 1 @ 1.90   

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi fotbalponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare