Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 AZI 4 octombrie 2023. City, victorioasă pe terenul lui Leipzig?

Cota 2 AZI 4 octombrie 2023. City, victorioasă pe terenul lui Leipzig?

Pariuri sportive

Comentarii

RB Leipzig şi Manchester City se vor întâlni în Champions League din nou, la numai şapte luni distanţă de la ultimul meci direct în competiţie. De data aceasta vom asista la un duel din cadrul fazei grupelor, cele două echipe fiind mari favorite la calificarea în optimi. Ora de start a partidei este 22:00, ora României.

Cota 2 AZI 4 octombrie 2023

Rotiri gratuite la Superbet pentru toţi clienţii noi care vizitează site-ul lui Andrei Dumitru. RB Leipzig se mândreşte cu un start de sezon excelent, pe care orice altă echipă din Europa şi l-ar putea dori. Gazdele au câştigat Supercupa Germaniei în primul meci al stagiunii, după o victorie la scor de neprezentare cu Bayern Munchen, iar în Liga Campionilor au debutat cu un succes, în deplasarea de la Berna, scor 1-3 cu Young Boys. Leipzig ocupă locul 5 în Bundesliga, cu 13 puncte strânse după 6 etape disputate (V4, E1, Î1), aşa că gruparea pregătită de Marco Rose este în grafic până în acest moment.

Manchester City a ajuns la al doilea eşec consecutiv în acest sezon, detaliu care dă de gândit lui Pep Guardiola şi elevilor săi, ce fuseseră neînvinşi până la partida din Cupa Ligii Angliei cu Newcastle (1-0). „Cetăţenii” au cedat primele puncte în Premier League la finalul deplasării de la Wolverhampton, pierdută la limită, scor 2-1. Campioana Europei trebuie să se redreseze rapid, deoarece obiectivul pentru faza grupelor este câştigarea acesteia, mai ales că singura adversară de top este chiar Leipzig. Chiar şi în meciul cu Steaua Roşie Belgrad, disputat acum două săptămâni, am asistat la o primă repriză slabă din partea lui City, care era condusă la pauză de campioana Serbiei, însă a întors soarta partidei în actul secund şi s-a impus cu 3-1. 

Cota 2 AZI 4 octombrie 2023

Andrei Dumitru îţi propune o mulţime de alte pronosticuri din Liga Campionilor pe site-ul său. Vom asista la al cincilea meci direct între Leipzig şi City, iar balanţa până la ora partidei de astăzi este mult în favoarea oaspeţilor. City are două victorii, din care cea mai importantă a fost obţinută sezonul trecut, 7-0, pe teren propriu, care a şi adus calificarea în sferturile de finală. Leipzig a obţinut un succes în returul din sezonul 2021/2022 (2-1), iar City s-a impus în turul acelei stagiuni (6-3). Urmează un meci foarte important pentru City, care trebuie să obţină o victorie, mai ales că jocul a lăsat de dorit în ultimele două dueluri disputate în competiţiile interne. Un alt eşec sau un egal ar ridica semne de întrebare în legătură cu forma formaţiei oaspete, iar Leipzig este o echipă pe care City o poate învinge fără probleme. Rămâne de văzut cum va aborda Pep Guardiola deplasarea din Germania, deoarece cele trei puncte o pot aduce pe City cu un pas mai aproape de primul loc în grupă. Aşadar, pariem „2 & Peste 1.5 goluri”, pentru că, aşa cum am spus, City va răspunde evoluţiilor slabe din ultimele două meciuri cu o altă atitudine, iar o victorie în deplasarea de la Leipzig, unde nu a câştigat în primele două dăţi, va aduce un plus de moral pentru următoarele meciuri de campionat.      

PRONOSTIC: RB Leipzig – Manchester City  2 & Peste 1.5 goluri @ 1.95      

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi fotbalponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare