Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 AZI 6 septembrie 2023. Meci cu goluri în Irlanda

Cota 2 AZI 6 septembrie 2023. Meci cu goluri în Irlanda

Pariuri sportive

Comentarii

UC Dublin – Derry City este partida care propune pariul cota 2 de miercuri. Confruntare din cadrul etapei a 26-a din campionatul Irlandei, duelul dintre UC Dublin şi Derry City se anunţă unul dezechilibrat. Ora de start a partidei este 21:45, ora României.

Cota 2 AZI 6 septembrie 2023

Bonus la înregistrare la Superbet în luna Septembrie pentru toţi clienţii noi care accesează site-ul lui Andrei Dumitru. University College Dublin a acumulat doar 10 puncte de-a lungul stagiunii curente, iar acum este cu un pas în liga a doua. După ce au terminat pe locul de baraj în stagiunea precedentă şi s-au salvat de la retrogradare la limită, cei de la UC Dublin au de recuperat 17 puncte faţă de locul de baraj, pe care se află Cork City, iar şansele ca această răsturnare de situaţie să aibă loc sunt foarte mici, în contextul în care gazdele mai au doar şapte partide de disputat din acest sezon.      

Derry City, în schimb, se luptă pentru titlu, o luptă în trei, între Shamrock Rovers, liderul clasamentului şi campioana en-titre, dar şi St. Patricks. Derry City are 50 de puncte acumulate de-a lungul celor 28 de etape disputate (V14, E8, Î6) şi are un meci mai puţin disputat decât rivalele sale, ceea ce oferă un mare avantaj. Oaspeţii au participat şi în preliminariile cupelor europene, fiind învinşi în turul al treilea de cei de la Tobol, în urma executării loviturilor de departajare. Derry City, odată cu eliminarea din Conference League, se poate concentra pe ultimele etape din acest sezon, care îi pot aduce titlul, iar partida cu UC Dublin trebuie să reprezinte o formalitate.

Cota 2 AZI 6 septembrie 2023

Vezi pe site-ul lui Andrei Dumitru alte cote din fotbal. Derry City a câştigat ultimele şapte întâlniri directe cu UC Dublin, iar diferenţele de scor au fost extrem de mari. UC Dublin, de altfel, are cel mai slab atac din campionat, cu doar 15 goluri marcate în 28 de jocuri, dar şi cea mai slabă defensivă, încasând 71 de goluri. Derry City este neînfrântă în campionat de la duelul cu rivala Shamrock Rovers, iar partida cu modesta University College Dublin trebuie să aducă trei puncte obligatoriu. Ne aşteptăm la o diferenţă mare de scor, date fiind statisticile celor două echipe, iar pariul „Peste 3.5 goluri” este ideal. Cota pe care acesta o are trece de 2.00, şi, în plus, poate fi jucat şi pe un bilet multiplu.            

PRONOSTIC: UC Dublin – Derry City – Peste 3.5 goluri @ 2.18

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi fotbalponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare