Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 AZI 8 octombrie 2023. Derby pentru titlu în Premier League

Cota 2 AZI 8 octombrie 2023. Derby pentru titlu în Premier League

Pariuri sportive

Comentarii

Arsenal – Manchester City este confruntarea etapei în Premier League, între echipele ce s-au luptat de la egal la egal pentru titlu în sezonul precedent, câştigat, în cele din urmă, de gruparea din oraşul Manchester. Partida va lua start la ora 18:30, ora României.

Cota 2 AZI 8 octombrie 2023

Rotiri gratuite la Betano dacă eşti client nou şi accesezi site-ul lui Andrei Dumitru. Arsenal se află pe locul al treilea înaintea disputării etapei curente, cu 17 puncte acumulate de-a lungul celor şapte etape (V5, E2). Formaţia de pe Emirates este una dintre cele două echipe ce nu au fost înfrânte până acum în noua stagiune de Premier League, iar Mikel Arteta şi elevii săi doresc să se lupte pentru titlu şi în acest sezon. Primul eşec din stagiunea curentă a venit pentru „tunari”, care au suferit o înfrângere surprinzătoare în a doua etapă a fazei grupelor Ligii Campionilor, pe terenul lui Lens, scor 2-1.  

Oaspeţii au trecut cu bine de cele două eşecuri din EFL Cup şi Premier League, iar victoria obţinută în deplasarea din Germania, în faţa celor de la RB Leipzig, scor 1-3, a adus linişte pentru Pep Guardiola şi jucătorii săi. City este liderul la zi al campionatului, cu 18 puncte strânse (V6, Î1), înfrângerea cu Wolverhampton de etapa trecută oferind şansa lui Arsenal să se apropie la numai un punct înaintea duelului direct din week-end.

Cota 2 AZI 8 octombrie 2023

Arsenal şi Manchester City, fără doar şi poate, au fost cele mai bune echipe din Premier League în ultimul an şi jumătate, singura formaţie care a putut să se apropie de performanţele celor două echipe fiind Liverpool, cu mici excepţii. Este cert că le vom avea pe ambele echipe în lupta pentru un nou titlu, iar Arsenal are ceva de demonstrat, după ce a condus mai bine de jumătate de sezon clasamentul din Premier League, însă a cedat pe final de sezon iniţiativa. Puterea echipei londoneze este mult mai mare acum, iar acest lucru s-a observat chiar şi în primul joc al sezonului, cel din Supercupa Angliei, pe care Arsenal şi-a adjudecat-o după loviturile de departajare. Ultimele patru meciuri directe de campionat au generat trei sau mai multe goluri, iar aspectul interesant este că Manchester City s-a impus în ultimele 12 dueluri directe de Premier League cu Arsenal, aşa că va fi un test crucial pentru echipa gazdă. Arsenal are nevoie să treacă de bariera Manchester City şi în campionat, aşa încât să nu mai fie catalogată inferioară formaţiei oaspete. Vom juca „Peste 2.5 goluri”, pronostic pentru care avem oferită cota 1.90, una mai mult decât bună de jucat pe un bilet single.

PRONOSTIC: Arsenal – Manchester City – Peste 2.5 goluri @ 1.90       

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi fotbalponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare