Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 AZI 9 iunie 2023. Pariu excelent la Alcaraz - Djokovic

Cota 2 AZI 9 iunie 2023. Pariu excelent la Alcaraz - Djokovic

Pariuri sportive

Comentarii

Semifinala care putea fi, cu siguranţă, finala Grand Slam-ului de la Paris, Roland Garros, se joacă astăzi. Carlos Alcaraz şi Novak Djokovic se vor duela doar pentru a doua oară, iar câştigătorul va avea şansa de a juca în marea finală. Jocul este programat la ora 16:00, ora României.

Cota 2 AZI 9 iunie 2023

Bonus fără depozit la Mozzartbet dacă accesezi site-ul lui Andrei Dumitru. Carlos Alcaraz a luat cu asalt toate competiţiile de prestigiu din circuit, fiind considerat cel mai bun jucător de tenis din lume la ora actuală. Spaniolul, lider al clasamentului ATP, a ajuns în semifinalele de la Roland Garros după un nou succes de răsunet, în faţa sportivului grec, Stefanos Tsitsipas, în numai trei seturi (6-2, 6-2, 7-6), după un meci în care jucătorul de pe locul 5 ATP a reuşit să îi pună probleme ibericului doar în setul decisiv. Alcaraz a cedat numai un set de-a lungul competiţiei, în turul secund, în partida disputată contra japonezului Daniel Taro, iar specialiştii îl cotează cu cele mai mari şanse la un prim succes pe zgura de la Paris.       

Djokovic, are şansa revanşei contra lui Alcaraz

Alte cote interesante pe site-ul lui Andrei Dumitru. Djokovic va începe partida din semifinale în calitate de outsider, deşi este mult mai experimentat şi are numeroasele titluri obţinute de-a lungul carierei de partea sa. Sportivul din Serbia a câştigat ediţiile din 2016 şi 2021, iar acum are un parcurs excelent la Roland Garros. Trecând în fazele precedente de Aleksandar Kovacevic, Marton Fucsovics, Alejandro Davidovich Fokina, Juan Pablo Varillas şi Karen Khachanov (singurul meci în care Nole a cedat un set), Djokovic se apropie de o nouă finală la Paris.

Suprafaţa poate fi decisivă

Prima întâlnire directă dintre Alcaraz şi Djokovic a avut loc în urmă cu un an, la Madrid, tot pe zgură, în cadrul semifinalelor. Spanionul s-a impus, având nevoie de set decisiv, după ce sârbul a câştigat primul set. Este cunoscut faptul că Djokovic nu îndrăgeşte foarte mult zugra, cele mai mari succese ale carierei venind pe hard. În schimb, Alcaraz a reuşit să se adapteze pe toate suprafeţele, câştigând şi turneele de la Barcelona şi Madrid, cele mai recente din palmares. Este evident că vom avea parte de un meci pe cinste, în care ambii jucători vor da totul pentru victorie, deoarece vorbim de un Grand Slam. Djokovic îşi va dori revanşa, precum şi cel de-al treilea titlu la Paris, în timp ce Carlos Alcaraz va căuta calea către prima finală de la Roland Garros. Alegem pariul „Numărul seturilor în meci – 5”, un pronostic care aduce o cotă importantă, 3.35, în speranţa că vom avea parte de un meci lung şi spectaculos.

 

PRONOSTIC: Carlos Alcaraz – Novak Djokovic – Numărul seturilor în meci – 5 @ 3.35      

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi pariuriponturi fotbal 

viewscnt
Articole similare