Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 din 27 decembrie 2022. Fenerbahce, obligată să câştige

Cota 2 din 27 decembrie 2022. Fenerbahce, obligată să câştige

Pariuri sportive

Comentarii

Meciul de cota 2 de azi vine din Super Lig, unde liderul Fenerbahce se duelează cu Hatayspor, în încercarea de a evita cel de-al treilea meci pierdut consecutiv în campionat. Duelul este cu atât mai important, deoarece avansul faţă de urmăritoare a fost diminuat drastic. Jocul începe la ora 19:00, ora României.

Fenerbahce a revenit din pauză cu o înfrângere contra campioanei Trabzonspor, scor 2-0, într-un meci ce se anunţa mult mai echilibrat decât a fost. Chiar dacă golurile s-au marcat abia după minutul 60, ocaziile, cât şi prim-planul au fost deţinute de Trabzon, care a a fost mai convingătoare decât Fener în acel meci. Fenerbahce trebuie să iasă rapid din pasa proastă, deoarece vin câteva meciuri foarte importante în lupta pentru campionat, la fel ca cel de diseară.

Cota 2 din 27 decembrie 2022

Bonusuri fără depunere şi rotiri gratuite la Superbet puteţi descoperi pe site-ul lui Andrei Dumitru. Hatayspor ocupă locul 14 în clasament, cu 15 puncte strânse până acum şi un obiectiv clar trasat la începutul stagiunii, anume salvarea de la retrogradare. La fel ca în partea superioară a competiţiei, lupta pentru salvare în subsolul clasamentului este crâncenă, distanţele foarte mici dintre echipe şi, mai ales rezultatele directe contând enorm. Hatayspor vine pe terenul lui Fenerbahce în calitate de echipă neînvinsă de trei etape, după egalurile cu Giresunspor, de acum o etapă, scor 1-1, cel cu Başakşehir (3-3), dar şi victoria cu Istanbulspor (1-0).

Acest duel este foarte important pentru ambele echipe, deoarece o victorie ar însemna mult pentru moral, atât în tabăra gazdelor, cât şi în cea a oaspeţilor. Fenerbahce are o oportunitate mare, aceea de a câştiga un meci înaintea căruia este favorita clară, iar Hatayspor încearcă să profite de forma slabă arătată de gazde în ultimul meci. Fenerbahce este cea mai bună grupare din campionat pe teren propriu, cu 19 puncte strânse în doar opt meciuri (V6, E1, Î1), singurul eşec fiind cel din ultimul meci de acasă, cu Giresunspor, scor 1-2. Fener trebuie să îşi mulţumească şi fanii cu o victorie înainte de finalul de an, iar una la scor cu Hatayspor nu ar fi rea. Pariem Handicap asiatic Fenerbahce -1.5 goluri, pariu cu o cotă generoasă de 2.00.

PRONOSTIC: Fenerbahce – Hatayspor – Handicap asiatic Fenerbahce -1.5 goluri @ 2.00

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi fotbalponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare