Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota de 1.75 la care nu te-ai gândit. Iată ce merită pariat la Betis - Real Madrid!

Cota de 1.75 la care nu te-ai gândit. Iată ce merită pariat la Betis - Real Madrid!

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Betis - Real Madrid Spania 18.02.2018. De la ora 21:45, La Liga ne propune Betis Sevilla – Real Madrid. Credem că acest meci o să fie unul aprig disputat, ambele echipe fiind într-o formă de joc bună.

Ponturi pariuri Betis - Real Madrid Spania 18.02.2018

Betis se află pe locul nouă în campionat cu 33 de puncte, vine după două victorii consecutive şi are o medie de 1,6 goluri înscrise per meci. Pe teren propriu a reuşit şase victorii şi două egaluri în 12 jocuri disputate. Media de goluri în cele 12 jocuri este de 3,75 pe meci. În meciul tur, Betis s-a impus pe Santiago Bernabeu cu 1- 0. Real Madrid vine la acest joc după victoria din UCL cu PSG 3-1 şi este într-o formă bună în campionat având trei victorii şi un egal în ultimele patru jocuri.

Ponturi pariuri Betis - Real Madrid Spania 18.02.2018

Galacticii nu pierd de nouă jocuri în deplasare (în toate competiţiile), timp în care au marcat 20 de goluri şi au primit doar şase. În ultimele patru jocuri consecutive Realul a marcat 14 goluri şi este evident că lucrurile au intrat pe făgaşul normal, având în vedere valoarea lotului dar şi rezultatul entuziasmant cu PSG din Champions League.

În ultimele zece jocuri directe se înscrie o medie de 3,6 goluri şi în şase din aceste jocuri ambele echipe marchează. Când vine vorba de jocurile directe disputate pe Benito Villamarin, în ultimele zece partide s-a marcat o medie de 2,8 goluri per meci. Pontul nostru pentru acest joc este peste 1,5 goluri în prima repriză la o cotă de 1,75.

Pronostic: Peste 1,5 PR @ 1.75

Afla mai multe despre: betisreal madridla ligaponturi pariuripariuri sportive 

viewscnt
Articole similare