Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cotă excelentă la meciul lui Djokovic de la Roland Garros

Cotă excelentă la meciul lui Djokovic de la Roland Garros

Ponturi pariuri

Comentarii

Avem parte de un duel inedit în sferturile de finală de la Roland Garros, iar casele de pariuri online ne propun o cotă interesantă la meciul dintre Cecchinato şi Djokovic.

Marco Cecchinato are un sezon fabulos pe zgură, a disputat până acum 42 de partide pe această suprafaţă şi a pierdut doar 12, un bilanţ excelent pentru un jucător ce se află pe locul 72 ATP. De partea cealaltă, Nole are mult mai puţine jocuri pe zgură, a disputat 15 partide pe această suprafaţă şi a pierdut un total de 4 jocuri. 

Cele mai bune cote sunt pe betano.com. Deschide şi tu un cont chiar astăzi!

Nole a ajuns pe locul 22 ATP din cauza accidentărilor repetate, dar sunt unele voci care îl acuză şi de dopaj, că de aceea nu mai are acelaşi randament din trecut fiind prins la un control de rutină, iar acest lucru s-ar fi muşamalizat pentru a nu se crea un scandal uriaş.

Italianul a trecut până la acest joc de: Marius Copil cu scorul de 3-2, după un joc electrizant în care Marius a condus cu doi zero la seturi, iar setul decisiv s-a terminat cu scorul de 10-8. În turul doi a trecut de argentianul Trungelliti cu scorul de 3-0. Marco a câştigat două seturi la unu, doar într-un singur set argentinianul i-a pus probleme acesta fiind câştigat la tiebreak cu 7-6 (7-1).

Cecchinato - Djokovic Peste 3,5 seturi @ 2.55

Afla mai multe despre: cecchinatodjokovicatp,  

viewscnt
Articole similare