Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cotă ireală pe biletul Nebunie Mondială. Pariază pe telefon în preliminariile Euro 2024

Cotă ireală pe biletul Nebunie Mondială. Pariază pe telefon în preliminariile Euro 2024

Pariuri sportive

Comentarii

”Pariază pe telefon” îşi îndreaptă atenţia săptămâna aceasta către meciurile naţionalelor. Începe o nouă etapă a preliminariilor pentru EURO 2024, iar Panduru a ales cotele care vă pot ajuta să obţineţi biletul verde la Superbet.

S-a luat pauză de la meciurile echipelor de club, dar fotbalul nu se opreşte niciodată. Dacă vă place să pariaţi responsabil, aveţi şanse bune să câştigaţi şi în această săptămână la Superbet. Pandi a analizat oferta de meciuri din preliminariile Europeanului din 2024 şi le-a ales pe cele mai interesante. ”Soliştii”, ”Peste 2.5 goluri” şi ”Nebunie mondială” sunt biletele pregătite la ”Pariază pe telefon”.

”Soliştii”

Aşa cum v-am obişnuit, Pandi a ales 6 meciuri pentru ”Solişti” şi a mizat, bineînţeles, pe victoriile favoriţilor. Ucraina şi Georgia au aceeaşi cotă, 1.67, la victorii în meciurile cu Macedonia de Nord, respectiv Cipru.

În Grupa C, din care face parte şi Ucraina, este bătaie pentru ultimul loc care duce la EURO. Anglia este lider, cu un avans de 6 puncte faţă de următoarele trei echipe: Italia, Ucraina şi Macedonia de Nord.

Pandi a mers pe victoria Georgiei cu Cipru, în condiţiile în care ciprioţii nu au niciun punct, după 5 etape în Grupa A. Georgia are 4 puncte, după ce a făcut egal cu Norvegia şi a învins-o pe Cipru în meciul tur.

Pe biletul lui Pandi apare şi victoria Poloniei în deplasare cu Insulele Feroe, cotă 1.38, dar şi un succes al Spaniei cu Scoţia, cotă 1.33. În Grupa A, Scoţia este lider, cu victorii pe linie, iar Spania e pe doi, la şase puncte în spate.

În cursa pentru calificare din Grupa A este şi Norvegia lui Haaland. Superbet oferă cotă 1.25 pentru o victorie în Cipru. Cea mai mare cotă de pe biletul lui Pandi este de 1.75, pentru victoria lui Chile cu Peru, în calificările pentru Cupa Mondială, zona America de Sud.

”Peste 2.5 goluri”

Tot 6 meciuri aveţi şi pe biletul dedicat golurilor. Mai exact, Pandi a ales cele mai interesante cote la peste 2.5 goluri marcate. 2.10 este cota cea mai ridicată, pentru cel puţin trei goluri în meciul dintre Austria şi Belgia. Cele două sunt la egalitate de puncte, 13, în Grupa F şi au marcat împreună 25 de goluri până acum.

Cotă bună, 1.95, are şi meciul Olanda - Franţa. Naţionala din Hexagon conduce Grupa B, cu maximum de puncte şi 11 goluri marcate în 5 meciuri. Olandezii sunt pe 2, cu 9 puncte şi 8 goluri înscrise. În tur a fost 4-0 pentru francezi.

Pentru goluri multe, Pandi a mizat, bineînţeles, şi pe cea mai ofensivă echipă din preliminarii, Portugalia. 24 de goluri a înscris până acum naţionala lui Ronaldo. Slovacia este următoarea adversară a Portugaliei.

Iată care sunt toate meciurile de pe biletul ”Peste 2.5 goluri”:

  • Brazilia - Venezuela / Peste 2,5 goluri – cotă 1.65
  • Olanda - Franţa / Peste 2,5 goluri – cotă 1.95
  • Austria - Belgia / Peste 2,5 goluri – cotă 2.10
  • Portugalia - Slovacia / Peste 2,5 goluri – cotă 1.65
  • Anglia - Australia / Peste 2,5 goluri – cotă 1.65
  • Danemarca - Kazahstan / Peste 2,5 goluri – cotă 1.65

”Nebunie Mondială”

Ca de fiecare dată, am lăsat la final cel mai tare bilet al săptămânii. 1.115 este cota la care a ajuns Panduru de data aceasta. 10 meciuri sunt pe ”Nebunie Mondială”, 8 din preliminariile pentru EURO 2024, unul din calificările pentru Mondial, zona America de Sud, şi încă o partidă amicală.

Pentru această săptămână, Pandi a mers mai mult pe GG. Şi este de înţeles, dacă ne gândim că se apropie finalul preliminariilor, iar echipele care vor să meargă la EURO nu mai au nimic de pierdut.

2.20 este cea mai mare cotă de pe ”Nebunie Mondială”. Superbet oferă această cotă la GG în meciul dintre Croaţia şi Turcia. Cele două se luptă pentru supremaţie în Grupa D. 10 puncte a adunat fiecare, dar e de menţionat că Croaţia are un meci mai puţin disputat.

Urmează două cote de 2.15, la Spania - Scoţia şi la Slovenia - Finlanda, şi încă 4 cote de 2.00.

Mai jos aveţi toate meciurile selectate pentru ”Nebunie Mondială”:

  • Albania - Cehia - GG - cotă 2.00
  • Croaţia - Turcia - GG - cotă 2.20
  • Spania - Scoţia - GG - cotă 2.15
  • Columbia - Uruguay - GG - cotă 2.00
  • Olanda - Franţa - GG  - cotă 1.85
  • Slovenia - Finlanda - GG - cotă 2.15
  • Ungaria - Serbia - GG - cotă 1.90
  • SUA - Germania - 1X  - cotă 1.95
  • Ţara Galilor - Croaţia - GG - cotă 2.00
  • Norvegia - Spania - peste 2.5 goluri - cotă 2.00

Urmăriţi în clipul de mai jos toate propunerile lui Basarab Panduru pentru această săptămână:

Afla mai multe despre: pariuripariuri sportivesuperbetponturi pariuricote pariuri 

viewscnt
Articole similare