Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota lui Ianis Hagi a explodat. Ce scrie presa internaţională: ”O adevărată lovitură pentru Rangers”

Cota lui Ianis Hagi a explodat. Ce scrie presa internaţională: ”O adevărată lovitură pentru Rangers”
Comentarii

Ianis Hagi a inceput cu dreptul şi actualul sezon de la Rangers. Internaţionalul roman a marcat două goluri şi a oferit două pase decisive in cele 10 partide jucate.

Având in vedere ultimele prestaţii, cota fotbalistului a crescut enorm. Potrivit Transfermarkt, Ianis valorează în acest moment 6.5 milioane de euro, in condiţile in care, Rangers a plătit in iulie 2020, 3.4 milioane de euro!

„O creştere de 85.7% faţă de acum un an, când a fost cumpărat cu 3,4 milioane de euro de la Genk. O adevărată lovitură dată de Ross Wilson (director sportiv Rangers – n.red.)”, a apreciat publicaţia footballfancast.com.

Hagi Jr, tot mai aproape de AS Roma

Ianis Hagi ar putea prinde cel mai important transfer din cariera sa. Presa din Italia susţine că fiul lui Gică Hagi este dorit de Jose Mourinho la AS Roma.

Presa din Italia a început să scrie, pe larg, despre acest posibil transfer.

"Roma a fost una dintre protagonistele din Italia în perioada de mercato şi nu vrea să se oprească aici.

Mourinho a vrut un alt jucător ofensiv, considerând că Borja Mayoral nu mai face parte din planurile sale şi va pleca din capitală în ianuarie.

Giallorossii au pus ochii pe Ianis Hagi, fotbalist legitimat în Scoţia, la Rangers. Negocierile dintre părţi sunt foarte avansate şi tânărul fotbalist, care poate juca atât ca atacant, cât şi ca playmaker, poate deveni jucătorul Romei în ianuarie.

Asta i-ar deschide drumul lui Mayoral către Celta Vigo", notează azi calciomercatoweb.it.

Afla mai multe despre: ianis hagicota hagirangers 

viewscnt
Articole similare