Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota lui Ianis Hagi va exploda, pur şi simplu, după această declaraţie: "În 40 de ani de fotbal, n-am văzut aşa ceva!"

Cota lui Ianis Hagi va exploda, pur şi simplu, după această declaraţie: "În 40 de ani de fotbal, n-am văzut aşa ceva!"

Stranieri

Comentarii

Mijlocaşul echipei Genk, Ianis Hagi, are parte de laude în presa internaţională, după evoluţia fantastică avută în cel mai recent meci jucat pentru formaţia belgiană.

Julio Maldonado, un reputat ziarist spaniol specializat în fotbal internaţional, a fost cucerit de Ianis Hagi. Jurnalistul spaniol mărturiseşte că nu a mai văzut vreodată un fotbalist să execute atât de bine penalty-uri cu ambele picioare, precum Ianis Hagi.

"Poate unora dintre voi vi se pare normal. Da, există jucători ambidextri, precum Cazorla, care are acest talent atunci când faza o cere. Chiar şi din lovitură liberă directă, în funcţie de cum e poziţionată mingea. Dar un penalty? Mă uit de 40 de ani la fotbal şi niciodată nu am văzut aşa ceva în viaţa mea", a notat reputatul jurnalist spaniol Julio Maldonado, într-o postare pe pagina sa de Twitter.

 

 

Ianis Hagi, două goluri şi un assist în St. Truiden – Genk, scor 3-3

Fotbalistul echipei Genk, Ianis Hagi, a înscris două goluri şi pasat decisiv la cealaltă reuşită a formaţiei sale, sâmbătă seară, la meciul din deplasare cu St. Truiden, scor 3-3, din etapa a noua a campionatului Belgiei.

Hagi a înscris în minutele 48 şi 60, ambele goluri din penalti. În plus, fotbalistul român a pasat decisiv la golul lui Bongonda, din minutul 14.

Pentru St. Truiden au marcat Boli ’67, ’87 şi Garcia ’80.

Ianis Hagi a jucat până în minutul 69.

În minutul 62, jocul a fost suspendat pentru aproximativ un sfert de oră, din cauza fanilor gazdelor, care au aruncat cu mai multe obiecte către poarta echipei oaspete.

Afla mai multe despre: ianis 

viewscnt
Articole similare