Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota lui Octavian Popescu a explodat după golul superb din meciul cu Botoşani. FCSB pregăteşte o nouă lovitură: "Cel puţin 15 milioane de euro"

Cota lui Octavian Popescu a explodat după golul superb din meciul cu Botoşani. FCSB pregăteşte o nouă lovitură: "Cel puţin 15 milioane de euro"

FCSB

Comentarii

FCSB a început perfect play-off-ul Ligii I şi s-a impus cu 2-1 în partida cu FC Botoşani. Deşi moldovenii au condus în meciul de la Giurgiu, Octavian Popescu a restabilit egalitatea cu un gol superb, iar Panţîru a adus victoria roş-albaştrilor.

Octavian Popescu a devenit jucător de bază în echipa de start a FCSB-ului, iar duminică seara, mijlocaşul de 18 ani a reuşit o execuţie fabuloasă la golul egalizator reuşit în meciul cu FC Botoşani.

"Dacă nici Octavian Popescu ăsta nu e fotbalist care să ajute echipa naţională, atunci nu mai este dreptate în lume. Un jucător extraordinar, ce pase filtrante a dat.

Becali îl mai ţine un an şi după îl vinde pe bani mulţi. Preţul e lejer de 15 milioane de euro, nu sunt mulţi ca el în Europa, poate 2-3. Se evidenţează cu talentul din naştere pe care îl are, e ca şi Hagi. Dacă e băiat cuminte şi cu picioarele pe pământ, cum zic românii, poate să ajungă mare de tot

Categoric trebuie convocat la naţionala mare! Daţi-mi unul mai bun din România?! Poate doar Tănase” , a spus Dumitru Dragomir la Look Sport.

REZUMAT FCSB - FC BOTOŞANI 2-1:

Afla mai multe despre: fcsboctavian popescu 

viewscnt
Articole similare