Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota lui Răzvan Marin a luat-o razna după sezonul excelent. Este cel mai valoros jucător de la naţională. La ce sumă este cotat

Cota lui Răzvan Marin a luat-o razna după sezonul excelent. Este cel mai valoros jucător de la naţională. La ce sumă este cotatgalerie foto

Stranieri

Comentarii

Cota lui Răzvan Marin de pe transfermarkt.com a avut o creştere impresionantă, după un sezon excelent făcut de mijlocaşul lui Standard Liege. Marin a devenit cel mai bine cotat jucător de la naţională.

Mijlocaşul în vârstă de 22 de ani a fost una dintre revelaţiile campionatului Belgiei. Răzvan Marin a avut un sezon foarte solid la Standard Liege, unde a reuşit să se impună şi să devină jucător de bază. Drept urmare, mai multe cluburi din Europa s-au arătat interesate de serviciile lui.

În aceste condiţii, cota lui pe transfermarkt.com a crescut considerabil. Dacă pe 30 martie 2018 era cotat la 4 milioane de euro, acum, în iunie, este de 7 milioane de euro.

Răzvan Marin a devenit astfel cel mai bine cotat jucător din naţionala României. Al doilea cel mai bine cotat internaţional român este Ciprian Tătăruşanu - 4 milioane de euro, iar podiumul este completat de Nicolae Stanciu - tot cu 4 milioane de euro, în scădere faţă de ultima actualizare.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: razvan marinstandard liegeromaniacota 

viewscnt
Articole similare