Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cote speciale pentru finala UEFA Champions League. Cât are Real Madrid să triumfe

Cote speciale pentru finala UEFA Champions League. Cât are Real Madrid să triumfegalerie foto

Pariuri sportive

Comentarii

Cote speciale pentru finala UEFA Champions League. Mii de cote sunt oferite de agenţiile de pariuri pentru finala UEFA Champions League dintre Real Madrid şi Liverpool, programată astăzi, de la ora 21:45, în direct la Telekom Sport 1.

Cote speciale pentru finala UEFA Champions League

Cum era de aşteptat, casele de pariuri online îi creditează drept favoriţi la câştigarea Ligii Campionilor pe madrileni, care primesc o cotă de 1.65. În comparaţie, Liverpool este creditată cu 2.25. Rămâne de văzut dacă această decizie a bookmakerilor a fost una înţeleaptă sau nu. Cert este că agenţiile nu vor avea prea mult de suferit în cazul în care favorita se va impune, ţinând cont că există o mulţime de pariori care mizează şi pe un eventual triumf al „cormoranilor”.

Profită de cotele speciale pentru finala Champions League! Betano are peste 320 de variante de pariere la Real - Liverpool! 

Casele de pariuri ne oferă mii de cote pentru acest eveniment de excepţie. Puteţi miza şi pe modul în care va fi decisă câştigătoarea. Spre exemplu, Real Madrid are o cotă de 9.75 să se impună după disputarea reprizelor de prelungiri. Un pariu riscant, dar care poate aduce un profit pe măsură.

Beneficiaţi de o cotă încă şi mai mare pentru un deznodământ dramatic: Liverpool câştigă la penalty-uri. Aşa s-a întâmplat la ultima prezenţă în finala Champions League a englezilor, în meciul de poveste cu AC Milan.

Cote speciale pentru finala UEFA Champions League

Real Madrid – Liverpool reprezintă meciul în care pariorii au mari şanse de câştig. Cu mii de variante disponibile în oferta oricărei agenţii, e aproape imposibil ca aceştia să nu găsească variantele câştigătoare. Cei curajoşi pot miza şi pe anumite variante speciale. Cota ca Real Madrid să rateze un penalty pe durata jocului este de 17.00.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: liga campionilorponturi pariurireal madridliverpool 

viewscnt
Articole similare