Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cotidianul AS scrie la superlativ despre Cosmin Contra: ”E principalul avantaj al naţionalei României”

Cotidianul AS scrie la superlativ despre Cosmin Contra: ”E principalul avantaj al naţionalei României”
Comentarii

Presa spaniolă e mulţumită de tragerea la sorţi din preliminariile Euro 2020 şi consideră selecţionata lui Luis Enrique principala favorită la calificare. Într-o analiză a fiecărui adversar din grupa F, cotidianul AS scrie despre naţionala României şi îl laudă pe selecţionerul Cosmin Contra.

AS îl vede pe Contra drept principalul atu al ”tricolorilor”: ”Cunoscut în Spania, atât ca jucător, cât şi ca antrenor, selecţionerul României a antrenat în La Liga formaţia Getafe, dar şi în ligile inferioare echipe precum Alcorcon sau Fuenlabrada. El pare să fie principalul avantaj al naţionalei României, o echipă aflată în reconstrucţie” scrie cotidianul madrilen.

”Contra şi-a asumat responsabilitatea schimbului de generaţii şi a reuşit să împrumute deja naţionalei sale o parte din spiritul său de învingător. N-a pierdut niciun meci în tot acest an, cu toate că a ratat obiectivul din Liga Naţiunilor” notează acelaşi cotidian din Capitala Spaniei.

Jurnalistul Javier Sillés analizează pe scurt şi prima reprezentativă a României: ”Coloana vertebrală a românilor este formată din jucători care au evoluat mult în ultima vreme pentru ei. Moţi, Săpunaru, Chipciu sau Paul Anton se numără printre titularii obişnuiţi. Nicolae Stanciu este unul dintre puţinii fotbalişti care poate face diferenţa, în timp ce fiul lui Gheorghe Hagi a început să fie şi el convocat la prima echipă. Contra joacă un 4-2-3-1, însă nu a reuşit să rezolve încă problemele la faze fixe ale românilor”.

Afla mai multe despre: cosmin contraechipa naţionalăpresa spaniolă 

viewscnt
Articole similare