Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Courtois, declaraţia serii după ce a primit de la Messi două goluri printre picioare: ”Dincolo de cele trei goluri, ne-am apărat bine!” :)

Courtois, declaraţia serii după ce a primit de la Messi două goluri printre picioare: ”Dincolo de cele trei goluri, ne-am apărat bine!” :)
Comentarii

Thibaut Courtois spune că diferenţa dintre FC Barcelona şi Chelsea a fost făcută de greşelile individuale. Portarul lui Chelsea a primit două goluri printre picioare, ambele înscrise de Messi.

FC Barcelona a câştigat cu 3-0 returul cu Chelsea, cu două goluri marcate de Leo Messi. Ambele au fost printre picioarele lui Courtois. În plus, argentinianul a pasat şi la reuşita lui Dembele. Courtois spune că erorile şi ghinionul au făcut diferenţa şi susţine că Chelsea s-a apărat foarte bine, cu excepţia celor trei goluri primite :).

”Nu cred că meritam să fim eliminaţi, dar greşelile individuale ne-au costat în ambele manşe. Nu mă aşteptam să tragă (n.r. primul gol marcat de Messi, din unghi) şi a fost prea târziu când mi-am strâns picioarele. Este greşeala mea. Au marcat pe greşelile noastre, dar dincolo de asta, ne-am apărat bine, am încercat să jucăm bine şi am nimerit bara de două ori. Am fost un pic lipsiţi de noroc, dar greşelile individuale ne-au costat”, a declarat Thibaut Courtois.

Afla mai multe despre: thibaut courtoischelseafc barcelona 

viewscnt
Articole similare