Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Courtois şi-a decis viitorul! Chelsea sau Real Madrid? Când va face portarul Belgiei marele anunţ

Courtois şi-a decis viitorul! Chelsea sau Real Madrid? Când va face portarul Belgiei marele anunţ

Chelsea

Comentarii

Thibaut Courtois, portarul naţionalei Belgiei şi al foştilor campioni din Premier League, Chelsea, s-ar putea transfera la Real Madrid, anunţă englezii de la goal.com.

Internaţionalul belgian nu a spus încă dacă va mai rămâne sau nu în Anglia, însă un lucru este cert după cum spune chiar el: are planurile deja făcute, iar anunţul ar urma să vină după Campionatul Mondial. El a semnat cu Chelsea în 2011 şi mai are contract cu londonezii până în vara anului viitor.

Într-un interviu pentru site-ul olandez Sporza, Courtois a declarat că cel mai important lucru pentru el este să îşi aibă copiii aproape. Familia belgianului este stabilită în Madrid încă din 2011, atunci când a fost împrumutat pentru trei sezoane la Atletico.

O prezenţă constantă în poarta lui Chelsea, Thibaut Courtois a strâns 149 de meciuri în tricoul londonezilor şi 32 între buturile naţionalei Belgiei.

Diseară, de la 21:00, Courtois va evolua alături de naţionala Belgiei în optimile de finală ale Campionatului Mondial împotriva selecţionatei Japoniei. 

articol scris de Kristin Bucur

Afla mai multe despre: thibaut courtoisbelgiajaponiachelseacm 2018real madrid 

viewscnt
Articole similare