Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

COVID-19 la Boca Juniors! 18 cazuri de infectare cu noul coronavirus la celebra grupare argentiniană

COVID-19 la Boca Juniors! 18 cazuri de infectare cu noul coronavirus la celebra grupare argentiniană

Fotbal

Comentarii

Şoc în Argentina. Unul dintre cele mai titrate cluburi din America de Sud a anunţat că are mai multe cazuri de COVID-19.

Clubul argentinian Boca Juniors a anunţat că 18 jucători au fost testaţi pozitiv cu noul coronavirus, informează lequipe.fr.
 

"Au fost efectuate teste PCR în cadrul echipei. Zece cazuri cu simptome uşoare au fost pozitive şi alte opt cazuri sunt asimptomatice", a anunţat clubul argentinian, miercuri.

Jucători de la Boca au fost testaţi pozitiv încă de la finalul lunii trecute. Echipa ar urma să revină pe teren după întreruperea cauzată de pandemia de coronavirus la 18 septembrie, cu paraguayenii de la Libertad, în Copa Libertadores.

Cel mai probabil, ţinâd cont de situaţia de la clubul argentinian, meciul va fi amânat.

Boca, actuala campioană a Argentinei, este antrenată de Miguel Angel Russo şi are nu mai puţin de 34 de titluri în palmares. De asemenea, gruparea argentiniană a cucerit de şase ori Copa Libertadores şi de alte 3 ori Cupa Intercontinentală. Din lotul actual fac parte jucători importanţi precum Esteban Andrada, Carlos Tevez (căpitanul echipei), Eduardo Salvio, Leonardo Jara sau Carlos Zambrano.
 

Afla mai multe despre: boca juniorscovid-19 

viewscnt
Articole similare