Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

COVID-19 loveşte încă un club din România! Doi titulari au fost depistaţi pozitiv. Anunţul oficial

COVID-19 loveşte încă un club din România! Doi titulari au fost depistaţi pozitiv. Anunţul oficial

Fotbal intern

Comentarii

Liderul Seriei a III-a a din Liga 3, Progresul Spartac, a anunţat că a depistat doi fotbalişti infectaţi cu noul coronavirus. Clubul a anunţat ce urmează, în următoarele zile.

Coronavirus şi la Progresul Spartac

Cazurile de COVID-19 s-au înmulţimit în fotbalul românesc. Ultimele două săptămâni au dus la infectarea a mai multor fotbalişti din România, iar ultimul club care s-a înscris pe listă e Progresul Spartac:

"Din păcate, este vorba de doi jucători de bază ai formaţiei, cu prezenţă constantă în “unsprezecele” de start al Progresului Spartac. Cei doi nu prezintă momentan niciun simptom şi se simt foarte bine, dar s-au izolat conform instrucţiunilor primite de la autorităţi", a anunţat clubul, prin intermediul site-ului oficial. 

Progresul Spartac a suspendat toate antrenamentele până la începutul săptămânii viitoare şi a anunţat că membrii lotului vor fi supuşi testelor de COVID-19. 

Dinamo şi CFR Cluj, afectate de coronavirus

În ultimele săptămâni, fotbalişti şi membri ai staff-urilor echipelor importante din România au contractat noul coronavirus. 

Steaua Bucureşti a raportat un caz, U Craiova a transmis că un membru al staff-ului e infectat, în timp ce la CFR Cluj şi Dinamo sunt focare de infecţie. 

Campioana României are 18 cazuri de infectare cu COVID-19, printre care şi Dan Petrescu, în timp ce Dinamo riscă să termine sezonul cu juniorii, după ce a ajuns la 21 de cazuri. 

 

Afla mai multe despre: progresul spartaccoronavirus 

viewscnt
Articole similare