Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

COVID-19 şi-n handbalul românesc. Trei jucători din Liga Naţională au fost depistaţi pozitiv. "S-au simţit rău şi am sistat tot"

COVID-19 şi-n handbalul românesc. Trei jucători din Liga Naţională au fost depistaţi pozitiv. "S-au simţit rău şi am sistat tot"

Handbal

Comentarii

Noul coronavirus creează probleme şi în handbalul românesc. Trei jucători de la formaţia masculină de Ligă Naţională, Dunărea Călăraşi, au fost depistaţi pozitiv cu COVID-19.

Vlad Rusu, Dragoş Hanţaru şi Victor Vartic sunt cei trei handbalişti de la Dunărea Călăraşi care au semnalat stări de rău la antrenamente şi care au fost trimişi de urgenţă să-şi facă controale amânunţite. Din păcate pentru ei şi pentru club, rezultatele au fost pozitive.

În consecuinţă, activitatea clubului a fost suspendată până pe 4 august, când ar trebui să expire cele 14 zile de carantină, apoi, dacă situaţia o va permite, jucătorii se vor întoarce la antrenamente.

 „Am făcut teste de Covid-19, toate au ieşit negativ. Dar la un antrenament, Vlad Rusu s-a simţit puţin rău, l-am trimis imediat acasă. El nu s-a mai antrenament de marţi cu noi (n.r. săptămâna trecută), a rămas în izolare, a respectat toate regulile. La două zile distanţă, Hanţaru ne-a spus la rândul lui că se simte rău, iar vineri dimineaţă acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu Vartic. Atunci am sistat tot, jucătorii au refăcut testele, iar rezultatele au fost pozitive”, a declarat antrenorul echipei, Gabriel Armanu, conform Prosport.

Din fericire, starea de sănătate a celor trei jucători este una bună, stabilă, fără alte complicaţii.

Afla mai multe despre: handbal 

viewscnt
Articole similare