Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

COVID-ul face ravagii la CFR. Probleme mari pe un anumit post chiar înaintea meciul cu Botoşani

COVID-ul face ravagii la CFR. Probleme mari pe un anumit post chiar înaintea meciul cu Botoşani

Superliga

Comentarii

Edi Iordănescu are mari bătăi de cap înainte de meciul CFR Cluj - FC Botoşani.

COVID-ul şi a pus amprenta la CFR şi a mai scos un jucător de pe lista lui Iordănescu. Cristi Bălgădean (33 de ani) are corona virus şi se află în izolare, potrivit Fanatik. Astfel că tehnicianul CFR-ului are mari probleme pentru postul de portar. Dat fiind faptul că şi Giedrius Arlauskis este accidentat.

Astfel că Iordănescu va fi obligat să apeleze la al 3-lea portar: Grzegorz Sandomierski. Polonezul are doar 10 meciuri la CFR, în care a încasat 9 goluri.

  • 250 de mii de euro este cota lui Grzegorz Sandomierski, conform Transfermarkt

Cristi Bălgrădean li se alătură astfel lui Denis Ciobotariu şi Luis Aurelio pe lista jucătorilor de la CFR Cluj infectaţi cu COVID-19.

Edi Iordănescu, înainte de CFR Cluj – FC Botoşani

Antrenorul clujenilor a pregătit duelul cu Botoşani din play-off şi a mărturisit că nu îşi subestimează adversarii.

„Toate meciurile sunt dificile, pentru că presiunea este mereu în jurul nostru, din obiectiv derivă şi un mare grad de presiune şi trebuie să o gestionăm cum trebuie în favoarea noastră. Faptul că adversarul nostru vine fără o miză extraordinară este un avantaj pentru el. Noi avem un singur rezultat care ne poate valida lupta pentru titlu şi acela ar fi clar o victorie, trei puncte.

Suntem pregătiţi pentru un adversar motivat cu valoarea competiţiei nostre şi care a făcut jcouri foarte bune şi care îşi merită locul în play-off, care ştie să fie şi organziat şi ofensiv şi care poate să pună şi calitate în joc atunci când îşi doreşte să atace, pentru că au jucători valoroşi şi care a devenit o regulă în ceea ce înseamnă prezenţa în play-off”,
a spus Edi Iordănescu.

Afla mai multe despre: cristi balgradeancfr clujedi iordanescubotosani 

viewscnt
Articole similare