Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cozmin Guşă, mesaj dur pentru şefa sportului: "E dezastru la MTS, domnişoara Ioana Bran nu se pricepe deloc la sport!"

Cozmin Guşă, mesaj dur pentru şefa sportului: "E dezastru la MTS, domnişoara Ioana Bran nu se pricepe deloc la sport!"

Diverse

Comentarii

Preşedintele Federaţiei Române de Judo (FRJ), Cozmin Guşă, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că în momentul de faţă este "dezastru" la Ministerul Tineretului şi Sportului (MTS), precizând că ministrul Ioana Bran "nu se pricepe deloc la sport".

"Relaţia cu ministrul este excepţională în sensul că nu am motive să o abordez. Domnişoara ministru nu se pricepe deloc la sport. Îmi pare rău că trebuie să spun asta. Îi urez mult succes în viaţă... dar ce să discutăm? N-a făcut sport, nu e din sport, nu o preocupă. A declarat că activitatea de tineret e mai importantă pentru portofoliul dânsei... E un dezastru acolo, aşa că mai bine nu o abordăm", a spus oficialul FRJ.

"Nu există preocupare guvernamentală care să creeze avantaje de tip fiscal celor care finanţează sportul. Iar nouă anul acesta ne-a scăzut bugetul cu aproape 40% vă daţi seama cât de mică este preocuparea la nivelul statutului. Sportul românesc este într-o stare extrem de critică şi faptul că avem seniori care se se apropie de vârsta retragerii dar care mai au rezultate nu înseamnă deloc că am rezolvat problema", a adăugat el conform Agerpres.

Cozmin Guşă a participat, miercuri, la o conferinţă de presă în cadrul căreia a fost anunţat semnarea unui parteneriat între Federaţia Română de Judo, Federaţia Română de Lupte şi o importantă companie de asigurări. Parteneriatul este valabil un an şi are opţiune de prelungire până în 2020.

Afla mai multe despre: cozmin guşaioana branjudoscandalmtsprobleme 

viewscnt
Articole similare