Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CR700! Cristiano Ronaldo, pur şi simplu imens: a marcat golul cu numărul 700 al carierei. E singurul jucător aflat în activitate care atinge această bornă

CR700! Cristiano Ronaldo, pur şi simplu imens: a marcat golul cu numărul 700 al carierei. E singurul jucător aflat în activitate care atinge această bornă
Comentarii

Cristiano Ronaldo a marcat, luni seară, golul cu numărul 700 al carierei, atât pentru echipele de club, cât şi pentru naţionala Portugaliei.

Lusitanul, în vârstă de 34 de ani, a redus din diferenţă în minutul 72 al partidei pe care naţionala Portugaliei l-a pierdut contra Ucrainei, scor 2-1, în preliminariile Campionatului European din 2020.

Cristiano Ronaldo a marcat din lovitură de la 11 metri, după gazdele au punctat în prima repriză, prin Roman Iaremciuk (6) şi Andrii Iarmolenko (27). Portughezii au evoluat în superioritate numerică din minutul 72, după ce Taras Stepanenko a primit al doilea cartonaş galben pentru henţ la faza penalty-ului din care a înscris Cristiano.

În urma acestui succes, Ucraina şi-a asigurat prezenţa la Euro 2020, în timp ce Portugalia şi Serbia rămân să se bată pentru locul 2 în Grupa B.

Cristiano Ronaldo, al şaselea din istorie cu cel puţin 700 de goluri

În afara portughezului, doar cinci jucători au mai marcat cel puţin 700 de goluri, de-a lungul istoriei, Cristiano Ronaldo fiind singurul aflat în activitate care atinge această bornă. Este vorba despre Romario, Josef Bican, Gerd Muller, Pele şi Ferenc Puskas.

 

 

Afla mai multe despre: cristiano 

viewscnt
Articole similare