Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Crăciunescu lanseză un atac dur la adresa şefilor CCA: "Asta este cea mai mare ruşine a arbitrajului românesc!"

Crăciunescu lanseză un atac dur la adresa şefilor CCA: "Asta este cea mai mare ruşine a arbitrajului românesc!"

FCSB

Comentarii

Duminică seară în direct pe TelekomSport, FCSB întâlneşte CFR Cluj într-un meci care poate decide noua campioană a României. Însă CCA are mari semne de întrebarea atunci când vine vorba de cine va conduce cel mai important meci al acestui final de campionat.

Fostul arbitru internaţional, Ion Crăciunescu, îi ironizeză pe cei din fruntea Comisiei şi trage un semnal de alarmă în privinţa activităţilor de la Casa Fotbalului. 
 
"Dacă actuala comisie a ajuns să umilească un arbitru precum Tudor, pe care îl trimite doar la cele mai slabe meciuri de play-out, atunci ce pretenţii să avem din perspectiva "centralului" la Steaua - CFR? Este cea mai mare ruşine a arbitrajului românesc că s-a ajuns ca Tudor să fie bătaia de joc a şefilor CCA!", spune Crăciunescu pentru Gazeta Sporturilor. 
 
Acesta continuă: "Delegarea la orice meci se face după ureche, nu se respectă nicio regulă, nimic. Dacă ei l-au dat pe Bârsan la Viitorul cu Steaua, meci decisiv pentru titlu, ce le poţi cere? Desconsideră competiţia, îşi bat joc. Cred că stau şi zic «Să arbitreze, bă, oricine!». În mod normal la un astfel de derby îl delegi pe cel mai bun, dar pe Haţegan l-au ascuns o lună, vreo două etape l-au trimis în play-out şi-acum, când l-au pus la play-off, iar s-a dat în spectacol. O singură propunere am pentru Steaua - CFR, să se delege între ei: Deaconu să fie arbitru şi Vassaras rezervă".

Afla mai multe despre: craciunescudeaconuvasarasarbitrajccasteauacfrfcsb 

viewscnt
Articole similare