Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Crăciunul, alături de sportivi. Ana Maria Popescu şi Alexandra Dulgheru, colindate de nepoţi. Vlăduţ Simionescu a oferit daruri copiilor nevoiaşi VIDEO

Crăciunul, alături de sportivi. Ana Maria Popescu şi Alexandra Dulgheru, colindate de nepoţi. Vlăduţ Simionescu a oferit daruri copiilor nevoiaşi VIDEO

Sporturi

Comentarii

Cum a arătat Crăciunul pentru campionii români.

Cea mai valoroasă spadasină a României din toate timpurile, Ana Maria Brânză, a primit, pe lângă colindătorii tradiţionali, şi doi colindătorii surpriză. Este vorba chiar de nepoţii ei. Ana, împreună un cu soţul ei, poloistul Pavel Popescu, i-au ascultat cu atenţie pe cei mici, ajutându-i pe colindători când a fost cazul, pentru ca, la final, să le ofere acestora dulciuri.

Aflată în Los Angeles, în vizită la sora ei, Alexandra Dulgheru, a fost colindăta şi ea de nepotul ei, care a cantat la vioara un colind internaţional!

În Ajunul Căciunului, Vlăduţ Simionescu, cel mai valoros judokan român al momentului şi-a încărcat maşină cu cadouri şi a plecat în satele din vecinătatea Iaşului pentru a le oferi daruri de Crăciun copiilor nevoiaşi. Uriaşul cu suflet de copil a petrecut aproape o zi întreagă colindând satele din Moldova pentru a putea ajunge la toate familiilor fără posibilităţi.

"E cel mai frumos lucru să te poţi transforma în Moş Crăciun. Am întâlnit copii pentru care venirea Moşului era chiar foarte importantă. Prin asociaţia mea eu strâng mereu bani şi produse pe care le ofer unor astfel de familii cu probleme", a declarat Vlăduţ Simionescu, pentru telekomsport.ro.

Articol scris de Răzvan Ionaşcu

 

 

Afla mai multe despre: craciunsport 

viewscnt
Articole similare