Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Craiova a primit o ofertă de 3 milioane de euro pentru unul dintre titulari. EXCLUSIV | Mirel Rădoi: ”Din câte ştiu, au refuzat-o”

Craiova a primit o ofertă de 3 milioane de euro pentru unul dintre titulari. EXCLUSIV | Mirel Rădoi: ”Din câte ştiu, au refuzat-o”

Superliga

Comentarii

CS U Craiova a primit o ofertă de trei milioane de euro pentru Alex Mitriţă. Mirel Rădoi spune că şefii clubului din Bănie au refuzat-o şi nu sunt dispuşi să renunţe la mijlocaşul de 23 de ani.

CS U Craiova a pierdut în această vară trei dintre cei mai importanţi jucători: Băluţă (cedat la Slavia Praga), Gustavo (vândut în China, la Liaoning) şi pe Screciu (transferat la Genk). Tot în această vară a primit o ofertă tentantă şi pentru Alex Mitriţă. Al Hilal i-a remarcat calităţile şi a propus trei milioane de euro în schimbul jucătorului.

Mirel Rădoi spune însă că CS U Craiova a refuzat oferta şi vrea să-l păstreze pe Mitriţă şi pentru noul sezon, în condiţiile în care deja a pierdut trei jucători importanţi. De altfel, fostul antrenor al FCSB-ului este de părere că Mitriţă ar putea să ajungă la o echipă mare din Europa, dar ar trebui să mai aibă răbdare un sezon.

”Din câte ştiu, Craiova a respins oferta şi a respins orice negociere pentru Mitriţă. Planul lor a fost doar Băluţă în acest an, pentru că i-au promis jucătorului că o să plece dacă îşi face treaba. Şi-a făcut-o foarte bine. Şi ei mizează în continuare să termine în primele trei şi atunci e normal această tragere. Probabil, până la urmă, dacă va apărea o sumă, 7-8-10 milioane de euro, în care evident nu îl pot opri pe jucător, atunci probabil că se va face transferul. Dar eu cred în acest moment că Craiova nu va mai vinde, din contră, poate va mai transfera, va mai cumpăra jucători.

Ar merita, dar cred că la forma la care este în acest moment, ar trebui să mai joace în România. Pentru că dacă va juca, sunt sigur că va fi cel puţin în lotul naţionalei României de seniori, chiar dacă nu va juca meci de meci. Atunci eu cred că el se poate transfera la o echipă bună din Europa”,
a declarat Mirel Rădoi pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mirel radoics u craiovaliga 1alex mitrita 

viewscnt
Articole similare