Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Craiova a primit o ofertă de cinci milioane de euro pentru una dintre vedetele echipei: ”Oferta poate merge până la şapte milioane”

Craiova a primit o ofertă de cinci milioane de euro pentru una dintre vedetele echipei: ”Oferta poate merge până la şapte milioane”

Superliga

Comentarii

Craiova are o oferte importantă pentru un jucător care a ieşit în evidenţă în acest sezon, susţine Silviu Bogdan, fost manager al centrului de copii şi juniori de la echipa din Bănie.

Valentin Mihăilă este unul dintre tinerii care au impresionat în acest sezon. În vârstă de 19 ani, mijlocaşul stânga a reuşit să-şi câştige locul în echipă şi a intrat în grupul celor de mai buni jucători din echipa lui Victor Piţurcă. Jocurile bune i-au adus şi selecţia la naţionala de tineret, unde de asemenea a ieşit în evidenţă.

Se pare că evoluţiile sale n-au rămas cunoscute doar pe plan local. Silviu Bogdan, fost manager al centrului de juniori al Craiovei, susţine că Valentin Mihăilă are ofertă clară de la un club din Europa. Suma este consistentă, cinci milioane de euro, plus bonusuri care pot ajunge la încă două milioane de euro:

”Un club important din Europa e gata să ofere minimum cinci milioane de euro pe Mihăilă. Iar oferta poate merge până la şapte milioane de euro. Dar, aşa cum îl ştiu pe Mihai Rotaru, el nu-i va da drumul! Cel puţin până la vară nu va pleca sigur”, a declarat Silviu Bogdan la Oltenia TV.

Valentin Mihăilă a fost remarcat şi de Gigi Becali, care a declarat că ar vrea să-l transfere în cazul în care-l vinde pe Florinel Coman. Victor Piţurcă i-a lăsat însă de înţeles că mijlocaşul de 19 ani este prea scump pentru Liga 1: ”Nu se pot fura jucătorii, nu sunt în buzunar. Cu bani, nu furi jucătorii, plăteşti pentru ei. Dacă are bani să îi cumpere, fără probleme”.

Afla mai multe despre: valentin mihaila 

viewscnt
Articole similare