Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Craiova a rupt "blestemul" şi a reuşit prima victorie după 6 egaluri. Ivan este bucuros după ce a marcat "Sunt fericit, sper să o ţin tot aşa"

Craiova a rupt "blestemul" şi a reuşit prima victorie după 6 egaluri. Ivan este bucuros după ce a marcat  "Sunt fericit, sper să o ţin tot aşa"
Comentarii

Craiova a reuşit prima victorie după 6 egaluri. Echipa alb-albastră a învins-o pe Poli Iaşi cu scor 0-3.

Craiova a rupt "blestemul" şi a reuşit prima victorie după 6 egaluri

Craiova a reuşit să încheie seria de 6 egaluri şi a obţinut o victorie cu scor 0-3 împotriva celor de la Poli Iaşi. După meci, Andrei Ivan (24 de ani) a ieşit la declaraţii şi a vorbit despre echipa sa, dar şi despre următorul meci cu Dinamo.

"Suntem foarte bucuroşi că am reuşit să ieşim din această pasă nefericită, am făcut numai egaluri, suntem bucuroşi că am câştigat şi sperăm să o ţinem tot aşa.", a declarat Ivan după victoria Craiovei.

"Sunt fericit, sper să o ţin tot aşa şi sper să machez cât mai mult pentru echipă.", a adăugat atacantul alb-albaştrilor.

"Un meci foarte greu, i-am urmărit pe Dinamo în această perioadă, au câştigat foarte multe meciuri şi o să avem un meci foarte greu cu ei acasă.", a mai spus Andrei despre meciul cu Dinamo.

Andrei Ivan are 23 de goluri pentru Craiova şi 15 assist-uri în 142 de partide. Atacantul român este cotat la 650.000 de euro, conform transfermarkt.

Afla mai multe despre: craiova andrei ivan 

viewscnt
Articole similare