Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Craiova e gata să renunţe la Carlos Fortes! Ce variantă i-au propus oltenii vârfului dorit în trecut de FCSB şi prima reacţie a lui Papură

Craiova e gata să renunţe la Carlos Fortes! Ce variantă i-au propus oltenii vârfului dorit în trecut de FCSB şi prima reacţie a lui Papură
Comentarii

Carlos Fortes este la un pas de despărţirea de Universitatea Craiova, scrie Gazeta Sporturilor.

Atacantul portughez în vârstă de 24 de ani nu a fost inclus în lotul pentru meciul cu FC Botoşani, în ciuda faptului că a făcut deplasarea cu lotul echipei lui Papură.

Din informaţiile GSP, atacantul care în trecut a fost dorit şi de FCSB ar putea pleca în scurt timp de la echipă.

Meciul cu AEK Atena i-a fost fatal masivului atacant adus de la Gaz Metan Mediaş. Conducerea clubului i-ar fi propus deja rezilierea acordului!

Trei salarii în avans i-au propus oficialii olteni lui Carlos Fortes pentru a ”rupe” acordul existent. Craiova a plătit 150 de mii de euro pentru Fortes celor de la Gaz Metan plus 10% dintr-un viitor transfer în străinătate.

În actuala stagiune, Fortes a marcat un singur gol în 8 meciuri jucate în tricoul Craiovei. Cota sa de piaţă ajunge la 600 de mii de euro în acest moment. Există informaţii care susţin că Fortes s-ar putea întoarce la Gaz Metan dacă îţi va rezilia acordul cu U Craiova. 

Cu privire la situaţia lui Carlos Fortes, antrenorul principal al oltenilor a vorbit după meciul cu Botoşani despre excluderea atacantului din lot pentru acest meci: ”Am decis să nu facă parte din lot. Fiecare are şansa lui de a juca, iar fiecare are şansa de a impresiona la un moment dat” a declarat antrenorul Corneliu Papură după meciul de la Botoşani.

Afla mai multe despre: carlos fortes 

viewscnt
Articole similare