Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Craiova e în stare de şoc. Nicolo Napoli a fost demis! Cine este antrenorul ales de Adrian Mititelu

Craiova e în stare de şoc. Nicolo Napoli a fost demis! Cine este antrenorul ales de Adrian Mititelu

Fotbal intern

Comentarii

Rezultatele slabe de la reluarea campionatului au făcut ca FC U Craiova să fie acum la 8 puncte de liderul seriei din Liga 3. Nemulţumirea fanilor a fost doar un prim pas. Astăzi, Craiova şi-a demis antrenorul

„Aţi ratat promovarea, trierea începe cu dezbrăcarea! Dacă pe 16 martie 1983 Ştiinţa îngenuchea Kaiserslauternul şi se califica în semifinalele Cupei UEFA, la fix 36 de ani diferenţă, Universitatea este pusă în cea mai ruşinoasă postură din istorie, fiind în imposibilitatea de a depăşi echipa din Pucioasa!” au postat fanii Craiovei după ce oltenii au remizat 2-2 în deplasare în al treilea meci al anului.

Doar 5 puncte au strâns craiovenii din primele trei meciuri ale sezonului, iar astăzi conducerea clubului a anunţat demiterea antrenorului Nicolo Napoli: ”Clubul a satisfăcut toate cererile făcute de Antrenorul Nicolo Nicolo legate de lot, pregătire centralizata, veniri şi plecări jucători. Clubul a asigurat în acest sezon condiţii net superioare celorlalte competitoare, dar cu toate acestea rezultatele şi jocul s-au lăsat aşteptate. În acest moment, echipa s-a îndepărtat mult de locul 1 şi, pe lângă pierderea unor puncte vitale, jocul echipei suferă în mod evident. Mai mult, atmosfera din cadrul echipei este una deteriorată grav, incompatibilă cu performanţa. Responsabili pentru acesta stare sunt preşedintele Puşcaş şi antrenorul Napoli, ambii urmând să dea explicaţii pentru aceasta stare. Mâine urmează să se facă o analiză a tuturor aspectelor” a explicat Adrian Mititelu pe Facebook.

Craiova va avea un nou antrenor, dar momentan echipa a fost preluată de Filip Adrian şi de Mădălin Ciucă. Rămâne de văzut dacă în această formulă vor ataca oltenii promovarea în Liga a doua. În următoarele ore se va lua o decizie şi în privinţa lui Marcel Puşcaş, preşedintele clubului, vizat şi el de reforma pregătită de Adrian Mititelu. Se zvoneşte totuşi că Puşcaş ar urma să continuie la conducerea clubului din Bănie. 

Afla mai multe despre: liga 3fc u craiova 

viewscnt
Articole similare