Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Craiova e lider în Liga 1 şi are un ”diamant” în ogradă. Valentin Mihăilă: ”Sper să nu ne oprim aici!”

Craiova e lider în Liga 1 şi are un ”diamant” în ogradă. Valentin Mihăilă: ”Sper să nu ne oprim aici!”
Comentarii

Universitatea Craiova a învins, vineri seară, în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-1), echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a şasea a play-off-ului Ligii I, în care gazdele au condus cu 1-0.

Oltenii sunt lideri în Liga 1 până la partida CFR-ului. Au marcat Roberto Romeo ’21 pentru Gaz Metan şi Valentin Mihăilă ’39 şi Alexandru Cicâldău ’54 pentru Craiova.

În minutul 71, gazdele au rămas în inferioritate numerică, Sergiu Buş fiind eliminat după ce i-a adresat injurii arbitrului asistent. În acelaşi minut a primit cartonaş roşu şi Marius Constantin, aflat pe banca de rezerve.

Puştiul Valentin Mihăilă îşi continuă forma excelentă. El a marcat primul gol al oltenilor, în urma unei execuţii de excepţie.

”Sunt foarte bucuros pentru aceste puncte luate aici, sunt puncte muncite, pentru că am avut un meci dificil. Pe final puteam să închid meciul, am ratat o ocazie foarte mare, nu îmi explic cum am putut să ratez” a mărturist diamantul oltenilor, după meci.

”Sperăm să nu ne oprim, sperăm să ne oprim la ultimul meci şi să câştigăm până la ultimul meci de acasă”  a mai adăugat el, la finalul partidei. 

Afla mai multe despre: valentin mihăilă 

viewscnt
Articole similare