Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Craiova e un fel de Rapid, mult entuziasm, cu perioade bune!". Mircea Rednic, în faţa unui nou test dificil în Liga 1!

"Craiova e un fel de Rapid, mult entuziasm, cu perioade bune!". Mircea Rednic, în faţa unui nou test dificil în Liga 1!

Farul Constanța

Comentarii

Antrenorul formaţiei Viitorul Constanţa, Mircea Rednic, a afirmat că Universitatea Craiova este asemănătoare cu Rapid, cu mult entuziasm, cu perioade bun, dar când apar rezultate negative se gândesc să schimbe, să facă acuze. Rednic crede că jucătorii Craiovei vor fi cei care vor risca mai mult la partida de sâmbătă.

LIVE VIDEO | U Craiova - Viitorul, sâmbătă, de la ora 21.00, pe Telekom Sport 1

Rednic a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că este mulţumit că nu a avut accidentaţi după meciul cu FCSB.

“Sunt mulţumit că după meciul cu cei de la Steaua nu am avut accidentaţi deci am tot lotul la dispoziţie. Astăzi vom pleca la Bucureşti, vom rămâne în seara asta la Bucureşti, vom pleca la Craiova, e un drum mai lung, asta e situaţia. Noi suntem pregătiţi să jucăm, ne propunem să scoatem un rezultat bun şi mai ales după meciul pe care l-am făcut, că au fost perioade foarte bune în meciul contra celor de la FCSB. Păcat că nu am avut concentrarea în faţa porţii sau ultima pasă nu a fost ideală”, a afirmat antrenorul Viitorului.

El a precizat că vor fi două, trei schimbări în echipă, urmând să fie înlocuiţii jucătorii care au jucat mai mult în acest an.

“Sper ca acum jucătorii mei să înţeleagă că e un moment bun şi mai ales am văzut şi rezultatele după meci din punct de vedere fizic stăm mult mai bine, am concurenţă, mai mult ca sigur vor fi două, trei schimbări pentru că sunt jucători care au jucat toate meciurile şi noi am avut până acum trei meciuri jucate. Încerc să îi mai protejez, dar asta nu înseamnă că cei care vor intra nu vor da un randament bun şi vor ajuta echipa să scoatem un rezultat bun”, a transmis Mircea Rednic.

El a explicat că Universitatea Craiova seamănă cu Rapid, are mult entuziasm, dar când apar rezultatele negative apar discuţiile şi acuzele.

“Am antrenat la Craiova şi ştiu ce înseamnă Craiova, e un fel de Rapid, mult entuziasm, cu perioade bune, după care când au rezultate negative încep tot felul de discuţii, se gândesc să schimbe, să facă acuze. De ce spun că o să fie un meci foarte greu? Pentru că ei vin după patru meciuri in care rezultatele nu au fost cele pe care ei le doreau şi jucând acasă, au şi jucători cu calitate, mai ales la mijlocul terenului, sunt jucători care pot face diferenţa, jucători cu experienţă. Va fi un meci foarte greu. (...) Vor intra bine montaţi pentru că obiectivul lor este câştigarea campionatului şi au nevoie foarte mult de trei puncte. Mai mult ca sigur ei vor fi cei care vor risca mai mult”, a declarat Mircea Rednic.

Meciul dintre Universitatea Craiova şi Viitorul Constanţa va avea loc sâmbătă, de la ora 21.00.

Afla mai multe despre: mircea redniccraiovau craiovarapid 

viewscnt
Articole similare