Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Craiova, incă o lovitură pe piaţa transferurilor! Jucătorul de naţională e aşteptat să semneze. Rotaru îi face super echipă lui Ouzounidis

Craiova, incă o lovitură pe piaţa transferurilor! Jucătorul de naţională e aşteptat să semneze. Rotaru îi face super echipă lui Ouzounidis
Comentarii

Dupa Juan Camara, Matteo Fedele şi Ivan Mamut, Craiova pare că a găsit şi un înlocuitor pentru Mirko Pigliacelli, portarul italian care s-ar putea întoarce din vară în ţara sa natală.

Marinos Ouzounidis a preluat-o din mers pe Universitatea Craiova şi lucrează cu ce are la dispoziţie, dar oltenii s-ar putea întări serios în vară, anunţă presa din Oltenia.

Transfer de titlu la Craiova? Oltenii ar fi aflat cât trebuie să plătească pentru David Lazar

Juan Camara, Matteo Fedele şi Ivan Mamut sunt fotbaliştii pe care i-a transferat U Craiova, dar oltenii îşi actualizează lista de transferuri pentru perioada de mercato din vară. Unul dintre cele mai vehiculate nume în Bănie, portarul Astrei, David Lazar, ar putea ajunge la Craiova pentru 400 de mii de euro, scrie presa din Bănie, citând informaţiile Fanatik.

De altfel, Universitatea Craiova s-a interesat de portarul Astrei şi în această iarnă, dar mutarea nu s-a realizat. Sursa citată notează că oltenii au aflat acum noul preţ al portarului de naţională, iar Mihai Rotaru se gândeşte serios să mai dea o lovitură pe piaţa transferurilor.

Considerat de mulţi drept cel mai bun portar din competiţia internă, Lazar l-ar putea înlocui în Bănie pe Mirko Pigliacelli, portar care a mărturisit în presa din Italia că n-ar respinge o eventuală revenire ”acasă”.

Alături de Ionuţ Radu (Inter Milano), Lazar este unul dintre portarii pe care Mirel Rădoi se va baza probabil în viitoarea campanie. El figurează pe o listă lărgită a portarilor pasibili de convocare, alături de Cristi Bălgrădean (CFR), Florin Niţă (Sparta) şi Andrei Vlad (FCSB).

Crescut la Voinţa Sibiu, David Lazar a mai jucat în Liga 1 la Pandurii şi FC Botoşani, dar şi peste graniţă, la danezii de la Vejle.

Goalkeeperul e dorit şi de o echipă din Turcia, dar şi de alte formaţii, după cum a dezvăluit Dani Coman încă din luna ianuarie. Preşedintele de la Giurgiu a spus că David Lazar are mai multe oferte, nu doar de la U Craiova. „Au fost doar tatonări din partea celor de la Craiova pentru Lazar. Nu numai Craiova se interesează de serviciile sale, avem discuţii şi cu o echipă din Turcia, dar nu pot dezvălui despre cine este vorba deoarece suntem în discuţii şi nu ar fi fair-play faţă de ei să facem acest lucru“, a mai spus Dani Coman la acea vreme.

Afla mai multe despre: mihai rotarucraiovadavid lazar 

viewscnt
Articole similare