Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Craiova l-a transferat pe înlocuitorul lui Mihăilă! Oltenii anunţă şi alte transferuri

Craiova l-a transferat pe înlocuitorul lui Mihăilă! Oltenii anunţă şi alte transferuri
Comentarii

Universitatea Craiova a anunţat transferul talentatului fotbalist de la FC Botoşani, George Cîmpanu, internaţional de tineret al României.

”Universitatea Craiova mai are încă un jucător la Naţionala Under-21: George Cîmpanu. El a semnat cu Ştiinţa pe o perioadă de 5 ani, fiind un fotbalist monitorizat de noi de aproape doi ani. Rămâneţi cu ochii pe canalele noastre media pentru alte anunţuri extrem de importante” anunţă clubul din Bănie, lăsând să se înţeleagă că perioada de transferuri nu s-a terminat pentru Universitatea.

Cîmpanu (19 ani) este considerat unul dintre marile talente ale fotbalului nostru. Internaţionalul de tineret a debutat anul trecut la FC Botoşani, formaţie pentru care a marcat de trei ori în 20 de partide de Liga 1.

George Cîmpanu poate evolua ca mijlocaş ofensiv şi măsoară 1.78 m. Este un fotbalist tehnic, cu explozie şi şut bun. A impresionat la FC Botoşani şi reprezintă prima lovitură a oltenilor după ce Universitatea i-a pierdut pe Mihăilă (transferat la Parma) şi Koljic (accidentat)

Afla mai multe despre: george cîmpanu 

viewscnt
Articole similare