Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Craiova lui Mititelu vrea în Liga 1. Investiţii importante pentru sezonul viitor: "Vom aduce jucători valoroşi!"

Craiova lui Mititelu vrea în Liga 1. Investiţii importante pentru sezonul viitor: "Vom aduce jucători valoroşi!"

Fotbal intern

Comentarii

FC U Craiova, formaţia patronată de Adrian Mititelu, ocupă primul loc in seria a patra din Liga 3.

Oltenii sunt aproape siguri că vor promova în Liga 2 la finalul acestui sezon, dar obiectivul lor este unul mult mai mare.

FC U Craiova vrea in Liga 1, iar declaraţiile preşedintelui Marcel Puşcaş o confirmă: "Nu va fi uşor deloc să atacăm promovarea în Liga 1 chiar din sezonul următor. Mai ales în condiţiile reapariţiei în eşaloanele secunde ale echipelor cu tradiţie. Avem, însă, contacte şi cu jucători din Liga 2 şi cu jucători din Liga 1. Dacă se va comprima campionatul, perioada de transferuri va fi mai scurtă. Lucru care pe noi ne poate dezavantaja, dar vom încerca să luăm măsuri înainte. Contează foarte mult nivelul tehnic al jucătorilor. Dacă vom lua fotbalişti din Liga 1 şi îi vom aduce în Liga 2, atunci ei trebuie să facă diferenţa. Fac trecerea de la o ligă superioară la una inferioară. Trebuie făcut cu grijă orice transfer. Ei vin la Craiova pentru că ştiu că sunt bani şi vin să ia salariul”, a spus Marcel Puşcaş, preşedintele U Craiova 1948 SA, în cadrul unei emisiuni de pe Facebook, „Ştiinţa suntem noi”.

FC U Craiova nu a fost invinsă până acum în actuala stagiune a ligii a treia. Trupa lui Trică are 13 puncte avans faţă de locul secund. In  primul şi singurul duel din campionat din 2020, ”FC U” Craiova a remizat, scor 2-2, pe teren propriu, cu Şoimii Lipova.

Afla mai multe despre: fc u craiovaadrian mititelumarcel puscas 

viewscnt
Articole similare