Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Craiova n-a avut niciun şut pe poartă cu Viitorul. Reacţia lui Gică Hagi şi ce spune despre statistica ce pune Viitorul lângă Barcelona

Craiova n-a avut niciun şut pe poartă cu Viitorul. Reacţia lui Gică Hagi şi ce spune despre statistica ce pune Viitorul lângă Barcelona

Superliga

Comentarii

Viitorul a făcut 0-0 cu CS U Craiova, dar Gică Hagi s-a declarat mulţumit de felul în care jucătorii săi i-au pus în practică ideile. ”Regele” este mândru că Viitorul este printre campioanele din Europa care au folosit cei mai mulţi jucători formaţi în propria curte.

Viitorul şi Craiova, două dintre cele mai spectaculoase echipe din Liga 1, au făcut doar 0-0. Hagi l-a surprins însă pe Mangia cu o aşezare cu doar trei fundaşi pe faza de atac, motiv pentru care Craiova a avut mari dificultăţi în a se apropia de poarta adversă. Hagi spune că jucătorii i-au pus în practică ideile, motiv pentru care este mulţumit.

”Regele” se mândreşte şi cu faptul că Viitorul şi FC Barcelona sunt echipele care au luat titlul folosind cei mai mulţi jucători crescuţi în propria curte, 57,7% din lot.

”Sistemul se schimbă şi în funcţie de adversar. Îl ştim şi de la Academie, l-am folosit şi în pregătire, l-am antrenat, îl cunoaştem. A fost un meci bun, echilibrat, culmea e că noi şi Craiova am făcut 0-0 (n.r. referire la faptul că sunt două dintre cele mai spectaculoase echipe). Asta este, se mai întâmplă. Eu sunt un tip mai exigent, vreau presiune sus, astăzi am făcut-o. Noi, când am luat campionatul, am fost echipa cu cele mai multe recuperări în jumătatea adversă. Atacul poziţional ştim să-l facem. Antrenăm tot, le ştim, numai că avem din când în când momente în care lăsăm pedala, nu mai suntem agresivi. Atunci, adversarul devine mai bun, pentru că îi laşi timp să gândească. Cred că facem o muncă bună, aţi văzut că în statistică în Europa suntem alături de Barcelona campioana care a folosit cei mai mulţi jucători formaţi de noi (n.r. 57,7%). Sunt fericit, înseamnă că opt ani nu am muncit de pomană. Ce să mai zici? Asta îmi dă putere să muncesc în continuare”, a declarat Gică Hagi pentru Telekom Sport.

Întrebat dacă această statistică îl va determina să rămână şi din vară la Viitorul, Hagi a răspuns scurt: ”Şi eu trebuie să mai am o provocare, nu?”


Şi eu trebuie să mai am o provocare, nu?

Afla mai multe despre: gica hagiviitorulcs u craiovaliga 1 

viewscnt
Articole similare