Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Craiova, nicio victorie în primele trei etape. Reacţia lui Devis Mangia: ”Încerc să-mi fac treaba cât mai bine!” Ce spune despre demitere

Craiova, nicio victorie în primele trei etape. Reacţia lui Devis Mangia: ”Încerc să-mi fac treaba cât mai bine!” Ce spune despre demitere

Superliga

Comentarii

CS U Craiova n-a reuşit nici în această etapă să câştige şi a făcut 2-2 cu FC Botoşani, pe teren propriu. Devis Mangia este de părere că echipa are nevoie să-şi ridice nivelul de încredere.

CS U Craiova n-a câştigat niciun meci în primele trei etape şi se discută tot mai intens despre demiterea lui Devis Mangia. Antrenorul lui CS U Craiova spune însă că jocul echipei este în creştere, dar elevii săi au nevoie să-şi recâştige încrederea în ei. Mangia este de părere că acest detaliu a stat în calea victoriei:

”Am jucat un meci diferit, am avut posibilitatea să marcăm, am avut avantaj, trebuie să avem mai multă încredere. Mă gândesc la echipă, nu la un singur jucător, într-un meci sunt mai multe greşeli. Este un meci foarte greu la Leipzig, dar mergem să facem ce depinde de noi. Trebuie să muncim, este normal şi sper ca echipa să joace din ce în ce mai bine. Încerc să-mi fac munca cât mai bine în fiecare zi. Voi trage linie şi voi analiza ce s-a întâmplat astăzi. Iar mâine muncim din nou”, a declarat Devis Mangia pentru Telekom Sport.

Întrebat despre o posibilă demitere, Mangia spune că încearcă să nu se gândească la aşa ceva: ”Îmi folosesc energia pentru a munci. Încerc să dau totul în fiecare zi şi trebuie să mă gândesc la acest lucru, nu la alte probleme. Eu sunt aici să încerc să dau tot ce am mai bun, zi de zi”.

Afla mai multe despre: fc botosanidevis mangiacs u craiovaliga 1 

viewscnt
Articole similare