Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Craiova nu stă cu mâinile în sân! Cârţu, anunţ de ultim moment despre noul antrenor din Bănie: "Bineînţeles" | EXCLUSIV

Craiova nu stă cu mâinile în sân! Cârţu, anunţ de ultim moment despre noul antrenor din Bănie: "Bineînţeles" | EXCLUSIV
Comentarii

Sorin Cârţu, preşedintele U Craiova, a anunţat că la club nu se stă cu mâinile în sân, iar noul antrenor din Bănie ar putea fi anunţat chiar de Crăciun, pe 25 decembrie. Mirel Rădoi a plecat din Bănie şi a lăsat un gol important pe care, acum, conducerea încearcă să-l umple.

Mirel Rădoi a plecat de la U Craiova, iar oltenii sunt fără antrenor. Mihai Rotaru şi Sorin Cârţu lucrează la numirea unui nou tehnician, iar acesta pare să fie Laurenţiu Reghecampf. Fără să dea nume, Sorin Cârţu a spus că noul antrenorde la Craiova ar putea fi numit în preajma Crăciunului.

Craiova nu stă cu mâinile în sân! Cârţu, anunţ de ultim moment despre noul antrenor din Bănie: "Bineînţeles" | EXCLUSIV

Contactat de Orange Sport, Sorin Cârţu a vorbit despre situaţia antrenorului din Bănie, după plecarea lui Mirel Rădoi. Fostul secund al lui Laurentţiu Reghecampf, Basarab Panduru, a spus la Orange Sport că oltenii ar trebui să-i dea o şansă lui Dragoş Bon, interimarul de pe "Ion Oblemenco".

Însă, oltenii lucrează la numirea unui nou antrenor. Preşedintele din Bănie, Sorin Cârţu, a spus că sunt şanse ca noul tehnician să fie numit în preajma Crăciunului.

"De antrenor nu am... pentru că chiar era... (n.r. dar sunt şanse să numiţi un antrenor până la Crăciun?) Bineînţeles. (n.r. deci Moş Crăciun vine cu antrenorul la Craiova) Da, da", a spus Sorin Cârţu, preşedintele de la U Craiova, pentru Orange Sport.

Panduru: "Craiova să-i dea o şansă lui Dragoş Bon"

În urmă cu câteva zile, Basarab Panduru a spus, la Orange Sport, că Dragoş Bon ar merita o şansă să demonstreze ce poate ca "principal" în Bănie, având în vedere relaţia bună pe care o are cu fotbaliştii "alb-albaştrilor".

"Eu cred că nu mai trebuie să caute antrenor Craiova. Bon e craiovean, ţine cu echipa, pătimaş. Mi se pare că a mai antrenat în două perioade. Are două meciuri fără gol primit atunci, dar cred că are şi meciul cu FCSB, după Ouzounidis, 4-1 ăla pe Arena Naţională.

Cel mai bine e să-l lase în continuare pe Dragoş Bon. De ce să te chinui să aduci altul, pentru că în ultimii doi ani şi jumătate sunt şapte antrenori daţi afară. Îl ai pe Bon acolo, nu mai pune pe nimeni că tot la el se ajunge. Lăsaţi-l şi pe el o dată să vedem ce poate. Jucătorii sunt cu el, de ce să aducă alt antrenor? Dă-i şi lui posibilitatea să antreneze echipa. Are şi calitatea asta, lucrul ăsta, e craiovean. Mai ales că el are o relaţie bună cu toţi jucătorii. Trebuie lăsat şi el!", a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: sorin cartuantrenoru craiovasuperliga 

viewscnt
Articole similare