Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Craiova rămâne fără atacant! Andrei Ivan s-a accidentat şi va rata meciuri importante din play-off

Craiova rămâne fără atacant! Andrei Ivan s-a accidentat şi va rata meciuri importante din play-off

Superliga

Comentarii

Universitatea Craiova rămâne fără atacant. Andrei Ivan (24 de ani) s-a accidentat, din nou, şi va rata meciuri importante din play-off.

Craiova are iar problemele în ofensivă. Oltenii nu se vor putea baza pe Andrei Ivan. Atacantul, conform ProSport, a suferit o ruptură musculară.

Ivan, proaspăt revenit după o pubalgie care i-a dat mari bătăi de cap, acum se confruntă cu probleme musculare.
Această problemă îl scoate din circuit tocmai când fotbalistul era pe val.
În acest sezon de Liga 1, fotbalistul cotat la 800.000 de euro a marcat cinci goluri în 25 de partide şi a oferit două pase decisive.

Primul meci pe care îl va rata va fi chiar derby-ul cu CFR Cluj, programat duminică, de la ora 21:30.

Andrei Ivan, chinuit şi în trecut de o problemă medicală

Fostul internaţional român susţine că ultimele luni au fost grele pentru el. Andrei Ivan susţine că o problemă medicală i-a dat mari bătăi de cap şi i-a afectat grav forma de joc. În acelaşi timp, jucătorul Craiovei susţine că a tras de el, pentru a nu-i dezamăgi pe suporteri, însă n-a putut să-şi ajute prea mult echipa:
„Trei luni de zile m-am simţit foarte rău, am avut întins foarte rău tendonul pubian şi nu am putut să joc, ci doar să mă antrenez. Din dorinţa de a arăta mai multe suporterilor şi celor care m-au criticat... dar sunt bine acum, mi-am revenit şi sper să am un an foarte bun la Universitatea. În curând va fi această revenire. Nici azi (n.r. marţi seară, cu Sepsi) nu am făcut un meci rău, am intrat foarte bine şi sunt mulţumit. Trebuie să ne adaptăm la tot ce se întâmplă şi să ne batem pentru titlu”, a declarat Andrei Ivan.

Afla mai multe despre: andrei ivanuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare