Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Craiova s-a despărţit de încă un jucător: "Îi mulţumim pentru modul în care s-a dăruit pentru Ştiinţa"

Craiova s-a despărţit de încă un jucător: "Îi mulţumim pentru modul în care s-a dăruit pentru Ştiinţa"

Superliga

Comentarii

CS Universitatea Craiova a anunţat, sâmbătă, pe site-ul oficial, că a renunţat la serviciile atacantului Simon Măzărache. În sezonul trecut, vârful în vârstă de 25 de ani a fost împrumutat la Juventus Bucureşti.

"Clubul Universitatea Craiova şi fotbalistul Simon Măzărache au decis de comun acord încetarea raporturilor contractuale. Îi mulţumim lui Simon pentru profesionalismul de care a dat dovadă şi pentru modul în care s-a dăruit şi a apărat blazonul Ştiinţei! Îi dorim mult succes mai departe!", se precizează în comunicat.

Crescut la Centrul de Copii şi Juniori al formaţiei Sporting Piteşti, Măzărache a evoluat pe parcursul carierei la Dinamo II, ACS Berceni şi Viitorul Axintele, iar în sezonul 2014-2015 a contribuit la promovarea celor de la Muscelul Câmpulung, fiind golgheterul echipei cu 14 goluri.

La Craiova a ajuns în vara lui 2015 şi a debutat în Ştefan cel Mare, cu marea rivală Dinamo. Simon Măzărache a îmbrăcat tricoul Ştiinţei de 60 de ori şi a reuşit să înscrie şase goluri şi să dea patru pase decisive. În total, a adunat 3.097 de minute pentru Craiova.

Simon Măzărache este cel de-al doilea jucător care pleacă de la Craiova, în această vară, după Apostol Popov. Totodată, Mihai Roman şi Stephan Drăghici au fost împrumutaţi la Dunărea Călăraşi, respectiv Sepsi.

Afla mai multe despre: craiovamazarachemangia 

viewscnt
Articole similare