Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Craiova s-a despărţit oficial de unul dintre cei mai importanţi jucători. Vestea pe care fotbalistul a primit-o miercuri

Craiova s-a despărţit oficial de unul dintre cei mai importanţi jucători. Vestea pe care fotbalistul a primit-o miercuri

Superliga

Comentarii

Craiova s-a despărţit oficial de unul dintre jucătorii importanţi pe care îi avea în lot. Miercuri (n.r. ieri), Camera Naţională de Soluţionare a Litigiilor a costat rezilierea contractului dintre Craiova şi Uros Cosic. Interesant este că echipa din Bănie anunţase în urmă cu o lună că s-a despărţit de Uros Cosic.

Unul dintre cei mai importanţi jucători din Bănie, Uros Cosic s-a despărţit oficial de Universitatea Craiova. Miercuri, CNSL a constat rezilierea amabială a contractului şi tot de ieri jucătorul a fost declarat liber de contract. 

Craiova s-a despărţit de un jucător important. CNSL l-a declarat abia ieri liber de contract

Vicecampioana României a anunţat încă de acum o lună că se desparte de Uros Cosic. Cristiano Bergodi i-a transmis că nu se bazează pe serviciile sale şi s-au despărţit de comun acord. De altfel, fundaşul în vârstă de 27 de ani nu a fost în cantonamentul din Austria, pe care Craiova l-a avut înainte de startul noului sezon. 
Însă CNSL a hotărât abia miercuri să constate încetarea amiabilă a contractului: ”UNIVERSITATEA CRAIOVA 1948 CLUB SPORTIV vs. COSIC UROS -  Încetare raporturi contractuale – Admite cererea. Constată încetate raporturile contractuale cu acordul părţilor, începând cu data de 16.09.2020. Definitivă”, se arată în comunicatul LPF.

Craiova s-a despărţit de un jucător cu un CV important

Uros Cosic a fost transferat de Craiova în urmă cu fix un an, la cererea antrenorului de atunci, Victor Piţurcă. Fundaşul croat a venit de la AEK Atena şi a mai jucat până atunci la Empoli, Pescara, Frosinone, ŢSKA Moscova şi Steaua Roşie Belgrad. A fost în 2018 campiona al Greciei, cu AEK Atena şi a câştigat o cupă a Serbiei, în 2012, cu Steaua Roşie.
Uros Cosic a fost component al naţionalei de tineret a Serbiei şi are 43 de meciuri jucate în Serie A. Pentru Craiova a jucat însă în 20 de meciuri. Acum, Uros Cosic s-a despărţit oficial de Craiova. 
Uros Cosic este în acest moment liber de contract şi nu a ajuns la un acord cu vreo altă echipă. 

Afla mai multe despre: uros cosic 

viewscnt
Articole similare