Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Craioveanu, despre posibila sosire a lui Neagoe la Universitatea Craiova: ”Vrem să avem un antrenor al nostru”

Craioveanu, despre posibila sosire a lui Neagoe la Universitatea Craiova: ”Vrem să avem un antrenor al nostru”
Comentarii

Astăzi a fost anunţată oficial despărţirea dintre Eugen Neagoe şi Sepsi OSK, iar speculaţiile din jurul unui posibil acord cu Universitatea Craiova au luat amploare.

Întrebat de corenspondentul Telekom Sport la Craiova cum ar vedea o astfel de mutare, Gică Craioveanu, directorul de imagine al clubului, nu a dat un răspuns tranşant dar a lăsat să se înţeleagă faptul că nu s-ar opune unei astfel de mutări.

”Mie îmi place Geană (n.r. Eugen Neagoe). Este un fost jucător al Craiovei, pune pasiune, este un tip pasionat, îi place fotbalul.

Noi, oltenii, suntem orgolioşi şi vrem să avem un antrenor al nostru”, a spus Craioveanu la Telekom Sport.

Neagoe, contactat de oficialii olteni după despărţirea de Devis Mangia

Eugen Neagoe este unul dintre antrenorii despre care s-a vorbit că ar putea veni pe banca echipei oltene din sezonul viitor. Antrenorul lui Sepsi a explicat pentru Telekom Sport care este poziţia sa.

"Întotdeauna revin cu mare plăcere la Craiova, oraşul în care am crescut, în care am făcut primii paşi în fotbal, de fapt aici am cunoscut şi performanţa. Chiar dacă astăzi sunt adversarul celor de la Craiova, revin cu mare plăcere. Nu este prima dată când sunt adversarul Universităţii Craiova, am fost şi când eram la Pandurii, la Iaşi, la Sfântu Gheorghe, asta este viaţa sportivilor şi a antrenorilor", a declarat Neagoe pentru Telekom Sport cu doar câteva zile înainte de despărţirea de Sepsi. 

Craiova mai are antrenor încă patru meciuri. Corneliu Papură a semnat un contract valabil până la finalul sezonului şi se vorbeşte cel care va pregăti echipa pentru sezonul viitor. Eugen Neagoe e pe buzele multora. 

"Este o satisfacţie să antrenezi Universitatea Craiova, în special un fost jucător al Craiovei, pentru că sincer, cred eu că este o sărbătoare la fiecare joc al Universităţii Craiova, să ai 20-30.000 de suporteri în spate la fiecare joc. Mai am contract un an de zile cu Sfântu Gheorghe dar vom vedea ce va fi în vară", a mai spus Neagoe. 

Afla mai multe despre: craiovaneagoeliga 1 

viewscnt
Articole similare