Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Craioveanu îl apără pe Bancu: ”Păi, eu l-am luat de gât pe Fernando Hierro şi acum sunt prieten foarte bun cu el. Se mai întâmplă”

Craioveanu îl apără pe Bancu: ”Păi, eu l-am luat de gât pe Fernando Hierro şi acum sunt prieten foarte bun cu el. Se mai întâmplă”
Comentarii

Fostul mare internaţional român, Gheorghe Craioveanu l-a apărat la finalul partidei U Craiova - Viitorul Constanţa pe Nicuşor Bancu, fotbalistul pe care oaspeţii l-au acuzat de rasism.

Craioveanu l-a ironizat în glumă pe Bălaşa la finalul partidei: ”Repriza secundă am fost peste Viitorul, le-am luat mingea, care e cel mai important lucru, pentru că este o echipă care se simte foarte bine când are posesie. Şi au suferit foarte mult. Pentru că ne-am dus peste ei. A jucat bine Ivan. Sunt supărat un pic pe Bălaşa. A dat un gol superb şi s-a mai şi bucurat la gol. Bă, leule! Ce te bucuri la gol?” a mărturisit în stilu-i caracteristic, Craioveanu.

”Avem echipă să luăm campionatul sau cel puţin să ne luptăm pentru campionat. Vreau şi eu să vin la Craiova şi antrenor şi Piţi e prietenul meu şi va fi prietenul meu toată viaţa, am lucrat împreună.  În 1995 mi-a făcut cadou 25 de cravate. Cred că a sărăcit după anul acela. Toate de la Hugo Boss care cred că era vreo 100 de dolari că euro nu existau pe vremea aceea.Aş vrea să îl ajut. Să îl ajut pe el, să ajut Craiova pentru că este viaţa mea. Este echipa pe care o iubesc” a mai spus Craioveanu.

Fost mare internaţional român şi declarat cel mai bun stranier din istoria lui Getafe, Craioveanu i-a luat apărarea la finalul partidei lui Bancu: ”Este un jucător foarte liniştit şi foarte educat Bancone. Dar se poate întâmpla în timpul unui meci să înjuri. Eu l-am luat de gât pe Fernando Hierro şi acum sunt prieten foarte bun cu el. Că mi-a dat un cot şi a spus ”Gică nu te mai arunca, stai liniştit.” Şi i-am spus ”da? lasă că vezi tu ce e un român lângă tine!” a declarat preşedintele de imagine al Craiovei.

Afla mai multe despre: craioveanubancu 

viewscnt
Articole similare