Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Craioveanu, replică acidă pentru preşedintele de onoare al FCSB: ”Domnule Duckadam, legendo...”

Craioveanu, replică acidă pentru preşedintele de onoare al FCSB: ”Domnule Duckadam, legendo...”galerie foto

Fotbal

Comentarii

Se încing spiritele înaintea confruntării din etapa a treia a play-off-ului dintre FCSB şi Universitatea Craiova. Gică Craioveanu a ieşit la atac după ce Duckadam s-a întrebat retoric: ”Cine este Craiova?”.

”Domnule Duckadam, legendo, vă respectăm enorm pentru tot ce aţi realizat pentru fotbalul românesc, pentru imaginea pe care aţi reuşit s-o creaţi peste hotare. Însă este a doua oară când ne atacaţi public şi consider că este prea mult. Stop.

Vă rog să respectaţi clubul Universitatea Craiova, suporterii ei care ţin vii toate stadioanele din România prin prezenţa lor numeroasă. Dinspre Craiova nu s-a vorbit niciodată urât de FCSB sau Steaua, aşa că ne-am dori ca şi dumneavoastră să ne respectaţi din acest punct de vedere şi fiecare club să-şi vadă de drumul lui.

Consider că suntem singura echipă din ţară care îşi respectă în totalitate legendele, are grijă de ele şi sunt în permanenţă aproape de club, jucători, staff tehnic şi suporteri. Suntem o echipă care s-a bătut cu voi toată viaţa, implicit mi se pare de-a dreptul deranjant să spuneţi: ”Cine e Craiova?”. Domnule Duckadam, noi suntem primii care au pus România pe harta fotbalului european. Restul e tăcere. Să lăsăm fotbalul şi fair-play-ul să vorbească”, a reacţionat Gică Craioveanu pe contul personal de Facebook.

Universitatea Craiova se deplasează, duminică, la Bucureşti pentru duelul cu FCSB din etapa a treia a play-off-ului. Meciul va fi LIVE la Telekom Sport, iar cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: craioveanu se ia de duckadam 

viewscnt
Articole similare