Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Craioveanu trage un semnal de alarmă: "Asta e problema lui Denis Alibec". Verdict după ce oltenilor le-a ieşit Anderlecht în cale

Craioveanu trage un semnal de alarmă: "Asta e problema lui Denis Alibec". Verdict după ce oltenilor le-a ieşit Anderlecht în cale

FC U Craiova

Comentarii

Directorul de imagine al Universităţii Craiova, Gică Craioveanu, a analizat parcursul echipei în Conference League. De asemenea, a vorbit şi despre rivalele CFR Cluj şi FCSB.

Oltenii vor să şteargă ruşinea petrecută în sezonul trecut în Europa League

Universitatea Craiova, care joacă în manşa a doua cu albanezii de la Laci, nu este cap de serie pentru turul al treilea, astfel că adversară a oltenilor va fi Anderlecht. Turul al doilea preliminar se joacă la 22 şi 29 iulie, iar tragerea la sorţi pentru turul al treilea are loc luni, de la ora 15:00.

"Nu mergem în vacanţă. Acum mergem să câştigăm o bătălie, să câştigăm un meci important pentru viitorul clubului. Mai ales după eşecul din sezonul trecut (n.r. - cu Lokomotiv Tbilisi). E o echipă de bătut (n.r. - Laci), e clar, suntem favoriţi. Eu cred că suntem mult mai buni decât ei, dar, dacă tratăm meciul superficial, cum am făcut-o de multe ori, s-ar putea să greşim. Totuşi, e o echipă incomodă. O echipă care aleargă foarte mult. Nu au valoarea noastră, dar trebuie trataţi ca orice echipă bună.

Nu cred eu că e o sperietoare nici Anderlecht. Cred că avea echipă bună acum ani şi eu cred că nici fotbalul belgian nu mai este unul de top. La echipe de club cred că doar Brugge poate să mai fie o echipă de top în acest moment. 

Eu vreau să batem la FCSB, mi-e indiferent cine este antrenor. Dacă vine Reghecampf, e mai bine pentru el, poate e mai bine şi pentru Gigi că se mai linişteşte", a declarat Craioveanu.

Craioveanu, avertisment pentru CFR după transferul lui Denis Alibec

Denis Alibec a revenit oficial în Liga I. Atacantul va juca sub formă de împrumut, în actualul sezon, la CFR Cluj. Totuşi, campionii trebuie să fie atenţi cu noul atacant. 

"Este un jucător foarte, foarte bun. Eu cred că este unul dintre cei mai talentaţi fotbalişti din ultimul deceniu al fotbalului românesc. Şi când vrea să joace, că asta e şi problema lui Denis, când vrea să joace e un jucător unic", a adăugat oficialul oltenilor. 

Afla mai multe despre: gica craioveanufcsbuniversitatea craiovafcsbcfr cluj 

viewscnt
Articole similare